Sunday, January 10, 2010

Aku Tak Kentut. Dia Yang Kentut....!!

Biasanya orang yang kentut busuk (kentut busuk biasanya senyap, tak berbunyi.... proooot!!!) tak mengaku dia kentut. Dia kentut tapi buat muka selamba dek...!! Malahan dia buat-buat terkejut beruk. Eh eh siapa kentut? Orang lain belum berbau dia dah tanya. Malah dia juga akan cepat-cepat buka cerita lain dan terus menuduh orang lain yang kentut. Yang selalu kentut busuk, perutnya kotor, banyak makan yang bukan-bukan.

“Perbuatan seperti membakar tempat orang lain beribadah dalam agama yang lain adalah satu perbuatan yang sangat terkutuk" Kata Datuk Seri Najib Tun Razak.

Orang yang kentut busuk memang pandai berdalih. Lepas tu dia buat-buat do no. Dia alih topik. Dia buka cerita lain.

“Kerajaan amat komited untuk menjaga keadaan yang harmoni dan hubungan yang baik antara kaum dan agama di dalam negara kita,” katanya kepada pemberita selepas meninjau kerosakan yang dialami oleh Gereja Metro Tabernacle di Desa Melawati, Kuala Lumpur.

Malangnya penipuan orang yang kentut busuk nampak dimukanya.

Ada logik ke, melawat tempat yang ditimpa musibah dua sepupu ni bolih suka, mereka ketawa, mereka gelak....!!! (Ha... rancangan aku berjaya...!!! sambil tersenyum agaknya itulah bisikan hati orang yang kentut busuk)

Nah.... sekarang siapa kentut busuk? Siapa yang rancang serangan ke atas 7 buah gereja setakat ini? .... ("Dah beri RM500 ribu, projek repair gereja ni nak beri pada siapa?".. tanya silidah kontot. "Nanti aku pikir"... jawab si kentut busuk)

Tak kan PUKIDA senyap je kot....!!! Tengah mengatur rancangan seterusnya agaknya...

Kalau tak kentut, dia mesti berani macam ini dan macam ini




39 comments:

storm62 said...

wow muka depa nie happy saje?

PM: projek ni mesti kontraktor Kelas A bikin mia. cantik , cantik, pasai apa tak suruh kontraktor sama untuk projek kat PJ tu?

HM: Tak cukup bajet la, uncle...yg tu kelas F saje.

atok oooo atok said...

MEMANG DIA JUARA!!

Dialah juara rakyat

setengah abad menjaja pembangunan
tapi masih gagal memintas Korea
yang pernah sengsara oleh perang saudara
dan masih jauh di belakang Jepun
yang pernah lebur angkara bom atom
malah tidak pernah berjaya mendahului Singapura
yang dulu kita punya.

Dialah juara rakyat

mencipta darjat dalam hidup rakyat
yang kaya gila kuasa kumpul harta
yang miskin sengsara papa kedana
mereka diulit mimpi indah di banglo mewah
rakyat dibelit derita di teratak tua.

Dialah juara rakyat

memperjuangkan kenaikan tol, petrol dan gula

mereka kata kenaikan tidak membawa kesan
sedang kita setiap hari tercungap hampir pengsan.

Dialah juara rakyat
setengah abad merdeka
kemiskinan masih menjadi agenda
kerana mereka meratah segala daging untuk diri dan keluarga
dan kita hanya dapat sisa-sisa tulang yang tidak berguna

Dialah juara rakyat
juara rasuah yang diketawakan dunia.

Dialah juara rakyat
yang tidak jemu-jemu mengubah cita rasa rakyat
rakyat suka parti A
mereka tukar parti B
mereka ubah pilihan rakyat
mereka hina minda rakyat
kerana mereka juara rakyat
yang tidak faham hati nurani rakyat.

Memang mereka juara rakyat
juara mengsengsarakan rakyat
juara menipu rakyat
juara yang mengubah rakyat
menjadi keliru, huru hara dan celaka.

jai said...

Salam semua.

Ada ke orang ketawa bila melawat tempat yang ditimpa musibah???

Buang tebiat kot???

Meh tengok wajah pemimpin PR ketika melawat gereja yang telah dibakar di sini:

http://www.harakahdaily.net/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=24146:pegawai-gereja-terharu-terima-kunjungan-nik-aziz&catid=41:utama-muka-depan&Itemid=125

Sama ke wajah peminpin PR dengan wajah najib dan hishamuddin???

buloh said...

hahaha..., pukida jugak yg naik nama.., tu lah..., dah terpalit taik sampai bila2 pun org akan kaitkan... pukida yg berlagak je lebih..., hero barisan umnongok.. pigidah.

Balabaque said...

mana akta ISA? kenapa tak war-war kan?

adakah ISA hanya akan digunakan dan direlevankan utk digunakan jika ianya mempunyai kepentingan dengan survival UMNO, MELAYU UMNO dan ISLAM UMNO?

putra JB said...

KEDUA-DUA SEPUPU TU MACAM MUKA SIAL. MUKA-MUKA MUNAFIK. TAK ADA PUN MENUNJUKKAN MEREKA BERSIMPATI. GEMBIRA SEMACAM DENGAN PERANCANGAN MEREKA. BALING BATU SEMBUNYI TANGAN.

KERANA KEBODOHAN MEREKA RM500 RIBU DUIT RAKYAT TERBANG LAGI..CELAKALAH NAJIB DAN SEKUTU-SEKUTUNYA.

YA ALLAH..HANCURKANLAH UMNO/BN..AMIN..

Watan said...

Salam,

Bro. Storm, bkn uncle...abe, tang lima ratus ribu tu pun mesti 'kontraktor ' mereka sapu..ntah bila nak bagi..umum jer dulu kot, tak minta, tak bagi....

Hebat betul orang yg kentut busuk ni sampai agama pun dibuat main ....jangan nak auta laa kata org lain yg buat, takde sapa yg percaya kecuali.....jawab sendirilaa

mad said...

mungkin dia berguru dengan bekas presiden amerika george bush yg sanggup membunuh rakyat sendiri utk menghalalkan perang ke atas iraq dan mendapat kontrek membekal peralatan perang bernilai berbillion dollar. kebanyakan rakyat amerika sendiri tidak percaya peristiwa 11 sept dilakukan oleh pengganas arab sebaliknya didalangi oleh bush sendiri dengan bantuan zionis yahudi. seperti di malaysia juga media2 pengampu kerajaan us cuba menutup kebenaran.

http://www.apfn.org/apfn/WTC.HTM

jamaliah said...

ha...ni apa masalah pulak dengan PEKIDA yang korang panggil PUKIDA......korang jangan ingat nak menangkan Anwar Ibrahim tu.........jangan sampai Malaysia jadi macam singapore.....sesuka hati nampaknya ko nie........bercakap macam orang tak sekolah..........apa nak hairan nak gelak ker nak ketawa sampai terbaring ker....terpulang kepada individu tu la....KO PEDULI APE...habis ke duit mak ayah ko....oh...aku lupa....mungkin mak ayah ko ada share jugak masa buat gereja tu erk.....kesian....redha jer la nak........orang islam di Malaysia ni boleh hidup tanpa ada YAHUDI macam ko....

jamaliah said...

hermmm......siarkan la comment aku tu.....

"LET'S START THE WAR.."

jai said...

jamaliah said...

ha...ni apa masalah pulak dengan PEKIDA yang korang panggil PUKIDA......korang jangan ingat nak menangkan Anwar Ibrahim tu.........jangan sampai Malaysia jadi macam singapore.....sesuka hati nampaknya ko nie........bercakap macam orang tak sekolah..........apa nak hairan nak gelak ker nak ketawa sampai terbaring ker....terpulang kepada individu tu la....KO PEDULI APE...habis ke duit mak ayah ko....oh...aku lupa....mungkin mak ayah ko ada share jugak masa buat gereja tu erk.....kesian....redha jer la nak........orang islam di Malaysia ni boleh hidup tanpa ada YAHUDI macam ko....

Kah kah kah...

Betina mana yang merempat kat sini pulak nih???

Kah kah kah...

Woi mangkuk hayun!!!

Yang ko dok sebut mak bapak orang pasal apa???

Mak bapak ko tak ada ke???

Ko anak 'buluh betung' agaknya, sebab tu ko dengki bila lihat orang lain ada mak bapak!!!

Kah kah kah...

Woi mangkuk!!!

Orang Islam di Malaysia hidup lebih aman TANPA umno, ko tau tak lol???

Kah kah kah...

jai said...

jamaliah said...

hermmm......siarkan la comment aku tu.....

"LET'S START THE WAR.."

Kah kah kah...

Komen dah tersiar sekarang, jadi tunggu apa lagi???

Meh hentam balik!!!

Kah kah kah...

Aku gelak je tengok perangai blogger2 UMNgOk nih.

Mereka sebenarnya merempat di blog2 PR yang popular seperti KR untuk mempromosikan BLOG BANGANG mereka.

Dasar pencacai suka meminta simpati dari orang!!!

Kah kah kah...

LEMBAYUNG SENJA said...

PARTI HAMPAS TULAH YG CUBA MEMBAKAR GEREJA...PARTI LAIN X BUAT KERJA DAJAL TU...KENAPA X TANGKAP DAN MASUK DLM ISA JEMBALANG YG BUAT KERJA HARAM NI..SBB DIA ORANG TU ORANG PARTI TU LAHHHH...

storm62 said...

nie dah jadi berita "international" dah....kah kah kah....terima kasih pm umno.

membazir jugak juta2 ringgit untuk mempromosikan "tahun melawat Malaysia", investors pun dah cabut.

"siapa makan cili, dialah yg rasa pedas"

storm62 said...

"jangan sampai Malaysia jadi macam singapore."

jadi mcm singapore kan baik...dapat flat HDB besar2, rakyat hidup mewah, tiada isu perkauman, gaji tinggi, mata wang tinggi, negara bersih dan aman makmur.

menteri2 dihormati rakyat, Negara dihormati oleh semua negara luar, walaupun negara kecil tapi kaya dan dihormati.

sebab apa?....sebab tiada umno...kah kah kah.

hijau putih said...

kak jamaliah.

disebabkan anda sudah masuk KR ni pastu nak istihar perang lak,..

kak sedarlah yang blog kak tu macam bangkai..
semua pos sorang pun tak komen..
aper barang.. nampak sangat macam syok sendiri.

ungkapan anda begitu munafik. malah mengajak org lain mengikuti kemunafikan anda.

persoalan yang anda katakan disalah satu post berbunyi adakah hukum hudud itu sesuai dilakukan dimalaysia.. dan anda dengan yakin mengatakan tidak.

dan apa pulak kaitan jika ia dijalan kan org islam diaibkan teraNG2 AN!
\
nampaknya anda hanya malu depan manusia,..
dan sedikit pun tak malu dgn ALLAH..

namanya Anda sayang Tapi AgamaNYA suruhanNYA.

anda mungkar!!!!

Hasan said...

kalau kak jamaliah nak tau,
geng2 PEKIDA lah yg buat demo tutup muka itu hari...kalau tak caya tanya ABANG2 PEKIDA DENGKIL-SEPANG!!!
bila masa pulak geng2 pekida ni penyokong PAS???
kalau nak berlawak masuklah rancangan RAJA LAWAK!!
kahkahkahkah....geli hati...

Tropic Thunder said...

Woi Kak Jamaliah ronggeng,

Mat2 PUKIDA tu lps je wat demo mlm nye pulak depa pi disko n pub2 kt Jln P.Ramlee pi togak Beer utk celebrate, yelah dh masyuk dpt upah wat demo dpn Masjid Negara sambil pakai kopiah putih lg tu, habih demo kopiah pi buang tepi longkang, biasalah wayang dh habih...

Ko ckp kami kt sini Yahud... habih tu yg parti keparat ko tu pi kibar bendera Israel laknat kt deretan bendera kt PWTC tu ape ke makna nyer... lg satu yg Tun Mamak ko punyer friendly peluk cium ngan Soros Al-Yahud ape ke citer nyer... bkn ke selalunyer Tun Mamak tu bukan main ligat lg hentam Yahudi/Zionist...

ko ngan Pemimpin ko mmg pelakon kontroversi murahan Umno no. 1 lah, huahahaha....

storm62 said...

Salam Watan, thanks for pointing out the mistake.

Anonymous said...

jamaliah oi,

amende le yang ko tulih ni? dan nak ajak perang (WAR!) skali? Ada hati eh?. Perang ni dalam blog aje atau sampai kat luar sana?. Memang udah dirancang sensitiviti ni....cucuk2....bakar api semangat...main emosi....buat lawatan....bagi duit macam BAPAK dia punya!.....

kak oi.....

kalu gase nak war kat luar sana....dengar sini dulu!.....semalam, saya sempat jumpa seorang lelaki melayu, berumur sekitar 70 tahun....mai rumah anaknye....jiran baik saya....sembang2....timbul cerita bakar gereja ni....kat TV pun ada berita ni.....dia jawab senang ajer....

"Najib ni, dia ikut 100% acuan BAPAK dia!....dia tiru apa yang bapak dia buat tahun 1969!......Dulu2 kami boleh termakan mainan bapak dia.....La ni, dia tak payah main api lagi....kita semua, orang melayu sudah boleh baca mainan dia, mainan umno!....."

akak nak kenai sapa orang tua ni?.....

1969, dia budak pemuda umno....penyokong Datuk Harun Idris. Depalah yang telah 'menyokong umno' pada ketika itu....pemuda2 melayu yang berkeliaran di lembah kelang....menjaga kepentingan melayu dan Islam.....itu saja yang mereka fikirkan....takde lain....

mereka berilmu agama Islam....tinggi kefahaman....kuat amalan2 zikir......mereka digeruni apabila berjalan....mereka mengikut arahan kiyai2 yang ramai.....mempertahankan agama dan kepentingan bangsa.....

masa itu tak banyak radio dan tv...takde internet...tak de blog2....takde mobile phone...takde sms!....mereka ikut 'arus'....ikut umno.....ikut ARAHAN Datuk Harun!...

setelah tua, mereka sempat hidup dan dapat melihat serta saksikan usaha serta amanah mereka di laknati, dikhianati, .....dan mereka sudah paham, sebenarnya, mereka sudah dimain oleh umno....hanya untuk kekal pegang kuasa....supaya mereka boleh ROBEK segala kekuatan bangsa melayu ini....merampok sesuka hati bini masing2.....

MEREKA SEDAR MAINAN POLITIK YANG BERJAYA MENGENEPIKAN SEORANG PEJUANG BANGSA.....SEORANG YANG PALING DIHORMATI....SEORANG YANG BERANI DAN LANTANG BERSUARA.....SEORANG YANG MEMBUKA BANYAK PERKAMPUNGAN SETINGGAN YANG KINI JADI PENEMPATAN MELAYU DI IBUKOTA.....

Datuk Harun Idris sudah TERMANGSA oleh satu pakatan sial....bagi melonjakkan melayu tiruan dan pondan2 untuk naik dalam umno.....mereka kenal petualang2 ini....dan mereka tahu apa kerja2 sial yang mereka sudah laksanakan....yang telah melemahkan melayu dan agama Islam!.....kini, menurut orang tua itu, kerja2 sial dulu disambung oleh anak2 mereka!

mereka masih hidup.....dan masih gagah .....mereka cekap berhujah....faham semua selok belok mainan sialan dalam umno.....dan paham benor rencah serta sepak terajang politik umno......

kak, mereka masih hidup!

The MIND!!!

Tropic Thunder said...

Kak Jamaliah Ronggeng adalah kak kpd nazri kong Al-meroyani, si nazri setelah gagal dlm usahanya utk mematahkn hujah2 barisan pejuang2 rakyat KR beliau cuba mengajak saudara-mara dan kawan2 nyer spt 1malaysial, pak leman, pemondan BN@KB, rahmanok, pemerhati buta politik dsb utk bertempur bersama namun dgn kuasa Allah swt yg maha bijaksana si nazri yg tonggong/jahat/setan/iblis/jin saka/afrit itu tetap gagal utk menidakkan kebenaran krn smue citer2 nyer adalah lebih auta dari fakta. Kini beliau telah merancang sesuatu yg bru, kemungkinan besar si Jamaliah PUKIDA yg memberi komen diatas itu adalah pekerja part-time utk nazri wat komen2 mengarut mcm kt atas tu, mungkinkah jamaliah itu kak kandungnya krn komen2 yg diberi dilihat sama level banggang mcm si nazri jugak atau jugak mungkinkah si jamaliah itu adalah si nazri yg dh xtau nk buat ape2 lg utk mengalahkn pejuang2 KR jd terpakselah beliau jd meroyan smpai sanggup menyamar jd betina/pompuan, jika benarlah kemungkinan yg ketiga itu maka mmg benarlah si nazri biawak itu berjiwa pondan dan fizikalnya serupa bapok di lorong haji taib...

Woi Jamaliah, kiteorg kt sini mmg dh lame kt medan perang KR ni, ko tu aje yg tgh terhegeh2 nk start, banggang punyer betina...

Anonymous said...

...bersambung....

kak milah oi....mereka adalah orang2 tua melayu yang akan bangkit semula menerajui usaha menjaga bangsa dan agama Islam di Malaysia ni.....itu sumpah orang tua tu semalam!

dah cukup kuat ke nak declare WAR ni kak milah oi!.......bouncer2 dangdut, kelab2 malam dan rumah urut mana yang depa2 ni KOJE?.... serta budak2 melayu t-shirt ketat yang umno bela tu dah cukup kuat ke.....sialan2 yang mendaftar sebagai PE-kida.....yang sebenarnya kuda2 YB umno serta umno's warlords aka ketua2 bahagian!....laknat2 dan sialan2 yang sekarang ni merata2 dicover oleh umno....kak, kita tahulah ni mainan umno!....

PUKI - da yang ramai udah sesat!....ada gak yang udah sakit2 kencing manis....dah bisa2 tulang....udah sengal2 urat.....udah terbatuk2....dah tahu udah tua.....udah nak balik ke pangkal jalan!.....ramai yang dulu raja2 kat dangdut dan kelab2 malam serta rumah2 urut....dah nak mati....terbatuk2.....dah mula berkumpul....cari guru2 semula....kak, sekarang depa selalu berkumpul kat kajang!.....

akak baru kenal bouncer2 muda yang masih mentah lah kak!....akak ingat depa2 ni kuat?.....kencing bersepahlah kak!....melayu PUKI - mak ni bersepah jadi ulat2 YB2 dan warlords umno ajer.....merata negara ni kita boleh jumpa dia....bawak kereta perdana HITAM!......

dia ingat dengan bantuan pulis, SB2, intelligence tentera....mereka boleh makan orang2 melayu?. Kak.....akak ni begapa umuq?....kalu setakat pakai selendang PINK takyah LORATlah!......

orang melayu semua kenallah 'infrastruktur' umno ni.....takyah mainlah....takyah tunjuk kuatlah!....takyah tipu orang melayu lah....

kak.....PUKI - da mana BOIFREN kakak?.....

The MIND!!!

Anonymous said...

....bersambung....

kak milah oi.....

orang tua tu ada kata semalam kat anak dia (kawan saya)......

"KERIS lama kau yang hilang tu dah 'balik semula'!.....lebih 20 tahun hilang....ni dah ada semula!.....dah balik!"

kak....ini cerita benarlah....bukan main2 punyer macam PUKI - da2 tu lah.....keris ni 'maainan' orang melayu.....orang yang faham unsur ghaib!...orang2 yang tinggi amalan2 zikir serta solat2 sunat setiap malam!......mereka bukan hanya pergi masjib malam jumaat seminggu sekali membaca surah2 yasin ajer....

kak....orang2 melayu yang kasihkan Allah dan Rasul serta berani mempertahankan agama serta aqidah mereka sedah menunggu....dan memerhati gelagat2 laknat2 dan sialan2 yang jadi kuda tunggangan umno.....mereka sedang memerhati perangai....mendengar cucukan2 melulu kepala2 umno yang dah takut nak mati tu......

WAR?.....akak nyer boifren tu dah sedia ke?

The MIND!!!

Anonymous said...

nazri, amirmhd, apai, jamaliah....

I dont talk CHEAP politics....for your bait to justify the arguments brought forward by your pea-sized brains....and that of your pondan leaders.

We know this HIGH STAKES game can lead to where....and we are not going to let your bustard leaders drag this beloved nation into chaos.....we will stand strong (In Allah's name!) to resist.

This issue is no joke. And let it be known that the racial riots of 13 Mei 1969 will NOT occur again. But if you and your bustard leaders of umno INSISTS (as declared by that kakak berboifren PUKI - da tu), and PLANNED towards it with vangience, we will stand on the line waiting......yes, we, the REAL, Allah-fearing malays!.....yang bukan umno....yang bukan PUKI - da inclined.....we are prepared to die for the religion of Islam and for all the Allah-fearing malay race unlike you all.

The MIND!!!

storm62 said...

saudara The Mind, my tears are building up when i read you comment above. penuh sejarah!!!

aku rasa kak jamaliah tu geng bohsia pencen kut....boifren2 cik ni mat gian ke atau mat rempit?....yg tu semua produk lama umno.

produk umno terbaru tu mat kepala lembu dan mat molotov cocktail....semua muka mcm lanun.(zombie mamak Perak)

rupa pun mcm sampah masyarakat, jual kat kling botoi pun takda harga.

"LET'S START THE WHORE"

Nazri said...

The Mind,

ketawa besar aku tengok ko komen guna BI.woi ko sedar ke tak yg BI ko tu tunggang langgang dan hancussss.walaupun BI aku dpt 'A' pun, aku taklah nak menunjuk-nunjuk mcm ko.skg ni ko tanggung malu sendiri krn BI ko yg hancussssssss.kah kah kah kah kah kah

Anonymous said...

itu ajer ke yang ko mampu tulih.....wahai pondan tua?........

oi minah ngokngek, gua SPM BM A1....BI A1....apalah nak citer hal2 lama nih.....gua ingat budak2 sekolah ajer yang sibuk compare results ni....anak gua boleh lah cakap benda2 ni ngan maknyer!......eeeiiii gelilah.....

letih dengan lu lah beb....

The MIND!!!

Anonymous said...

Bro Storm 62,

READ history.....not just reading history....that's the trick.....when you can 'see' the pattern, it is very interesting.....dont just APE history like the biawak!

gua SPM tahun 1970an....mahu nangislah baca budak2 ni cegita pasal results exam SPM.....gua bukan ape bro, gua nak nangis sebab guru gua yang ajar English tu UDAH meninggal!....

aku ingat dak nazri ni baru ambik results SPM dia kot.....

The MIND!!!

storm62 said...

wei biawak nazri,

tahun lalu aku dah buktikan yg ko tak erti BI sbb ko menuduh aku sokong bn kat MT,komen aku semua kat MT banyak dlm BI...kah kah kah.

baca mungkin ko tau sikit, tapi erti ko memang tak tau langsung. kesian ko nak belagak kat The Mind @ org lama....kah kah kah

jangan duk merepet kat sini ko dapat "A" dlm BI....kah kah kah....kalo Bahasa Biawak, aku percaya ko pasti "A"....kah kah kah.

Leave this fork tongue biawak to me, The Mind, i'll take care of him here...kah kah kah.

batangJoran said...

woi jamilah the pukida shelter..
u said u want to begin this war with PR knights here but now you re hiding somewhere. so shamefull to your organisation. kata pembela melayu, masuk satu post pastu terus lesap. kesian ko ni.

bakar gereja utk buat gimik kecoh2 supaya huru hara untuk menakutkan orang ramai anda le. tahap pukida ni sama macam anjing yang menjaga tuan umNO je. sanggup memperbodohkan diri sendiri dan memalukan bangsa sahaja...

tah dari kitab mana yang diikut supaya bakar tempat ibadah agama lain tak tahulah.. mufti2 pulak boleh diam.. si mufti "hairansani" boleh senyap, bersekongkol lagi tu. diam tak bersuara

yang pastinya dengan mencetuskan isu Allah ini, banyak isu-isu kepincangan dan kelemahan umno tertutup. kes enjin jet dizaman menteri pertahanan yang kini menjadi perdana menteri dilenyapkan. kenaikam harga gula lenyap. kepincangan mahkamah, SPRM, DPRM, PKFZ, pendedahan RPK, yang tragis ulama dunia pon tak sokong kerajaan BN. perkembangan serta kes-kes besar lain begitu memberikan kesan keatas lanskap politik umNObn.

yang untung isu ini adalah kontraktor kroni yang akan membaik pulih gereja ini nanti, masuk. yang rugi rakyat jugak sebab. duit untuk kebajikan rakyat susut lagi selepas beberapa siri pembaziran dan penyelewengan yang telah dilakukan.

isu ini sengaja dicipta untuk menipu rakyat yang kononnya umno juara rakyat dan kempen mengarut 1 malaysia tu...

kesian ko jamilah kene kencing je dengan piem najib....

storm62 said...

jamaliah said...
hermmm......siarkan la comment aku tu.....

"LET'S START THE WAR.."

January 11, 2010 11:39 AM
.......................................

kah kah kah...nak cabar bro sofi siarkan, lani dah siarkan kat KR ni, kena belasah teruk2 dgn The Mind saje habis hilang???

dasar pengecut umngok, spesis yg akan lupus tak lama lagi.....bertaubatlah sebelum engko lupus.

fidel castro said...

salam semua.
akalu masjid islam pun umno runtuh kan inikan pula gereja. apa umno heran ini negara bapak dia.
cik nazrina..
lu memang bodoh. tak ada cacat cela titipan THE MIND. cuma kau yg bodoh tak paham BI.
kak milah, perang apa yang nak di perang?

Anonymous said...

waaaa.... gua mau nangis lagi lah....ini betul2 mau nangis punyer......kesian tengok.......biawak nazri teresak2 menangis kat dalam semak di belakang jamban.... kena belasah kow! kow! ngan semua olang!

kak milah ngokngek sedang pujuk nazri lak tuuu!

amirmhd sedang talipon kengkawan yahudi dia kat USA mintak nasihat nak lawan kita kat blog KR ni. mir, you are umno's only hope here you know!....wanna know why?.....coz only you have the credentials to have been working with Jews in USA!....and umno's TOKEH are the world jewish organisations!....

si apai udah terkapai2, terkangkang atas dawai letrik kena karan....sonyap sejak kena belasah nun lama duluuuu!

Bro Storm62, Bro Fidel Castro....Thank You!

The MIND!!!

Line Clear said...

jom kito ramai2 poi bagi polompang kat pipi budak Sasau Nazri malaun ni...yang dio dok sobok masuk blog KR kito ni apo pasal..nak cari ponyakit budak gilo ni..

Tropic Thunder said...

Woi nazri anak harami,

xpayah nk belagak ape nk heran klu BI ko dpt A1 pon blum tentu ko punyer Muet test akn dpt band 6(ko tau ape itu exam Muet???), nk ckp diri tu terer konon tp aku xnampak langsung setiap komen ko yg brbahasa inggeris, jgn katekn satu ayat, satu perkataan pon xde, pooraahhh lah ko biawak bangkai!!!...

mane pulak kakak ko si Jamaliah betina sundal partner sesumbang mahram dgn ko tu?... sebelum ni bkn main nk ajak berperang dlm KR ni, tup tup senyap pulak, die yg brkobar2 nk fight tp die pulak yg lari dulu mmg korng adik-beradik sialan betullah...

KERIKIL said...

ya x ya juga...aku rasa Jamilah ini orang sama menyamar jadi Nazri,,NaZRI NAZRI KO NI X NAK JADI JANTAN LAGI SANGGUP JADI BETINA PULAK...ANU KO TU KECIK SANGAT KE DAN X BERPUNSI AGAKNYA SAMPAI NAK JADI BETINA...GELI GELEMAN AKU NGAN BUDAK nAZRI NI...

KERIKIL said...

CIKIT MASA NANTI PARTI HAPRAK TU MESTI TUDUH PAKATAN RAKYAT YG RANCANG DAN BAKAR GEREJA...DENGAN TUJUAN NK AMBIK SIMPATI RAKYAT SELANGOR SUPAYA SOKONG PARTI HAPRAK TUUU...

Tropic Thunder said...

Umno ni klu dh xde isu yg diorg nk prjuangkn maka mrk sendiri yg akn create isu, jd xheranlah isu kuil di seksyen 23 SA, lafaz sembah derhaka oleh YAB Nizar dan kini isu penggunaan nama Allah dipolitikkn oleh mrk maka selaraslah dgn kempen 'Juara Rakyat' yg sedang dilobi2 oleh puak2 Umno Jahilliah ni...

abg din said...

sedih tengok orang kita bergaduh...