Pilihan raya kecil N25 Kajang. Kita semua perlukan Anwar Ibrahim ~ Sofi, Kerajaan Rakyat

Thursday, January 7, 2010

Yahudi, Freemason, Islam dan Politik Malaysia

The 'false hero' of the Muslims created by the Jews

Saya banyak membaca buku2 pasal Yahudi. Trend mereka 'membuat kerja', cara mereka operate, cara mereka senyap, cara mereka menekan, cara mereka bersatu, cara mereka deny each other, cara mereka control situasi, cara mereka buat damage control, cara mereka buat persepsi, cara mereka memusnahkan persepsi, cara mereka divert attention....dll

Saya pernah tinggal di USA pada 1994 sehingga hujung 1996..... maka saya diberi kefahaman cara sebenar Yahudi bermain dalam satu masyarakat maju yang mereka have full control.... inilah ilmu dapat 'baca' Yahudi in action!.... ultimate.... saya jumpa seorang Prof Yahud at one University.... dia ni EX-CIA man.... dia ngaku in the 1920s, 1930s and 1040s, depa travel the whole deserts of Africa and Arab world.... hancurkan perpaduan dan empayar Islam...... dia proudly cakap.... we (Jews) have done our work.... even 100 years after I am dead, the muslim world will never be united.... saya jumpa manusia durjana ini di USA!.... hati saya bertekad, jangan percaya yahud lagi!... masa tu dia berumur mid 80s...

Buku Biografi Henry Kissinger (buku ini sudah hilang sebab dipinjam oleh kawan), cara Yahud bela 'pemimpin USA....ahli kongres dan senator sehingga presiden di'beritakan' secara indirect..... maka cara Dr M, dan yang lain2 tu di'serap' ke bawah kawalan mereka tidak menjadi kehairanan.

Juga di beritakan bagaimana Yahud di Argentina hidup mewah... selain di New York, Buenoa Aires adalah kelompok Yahud besar lagi mewah... dan disini mamak tu jugak bermain!.

2 party system yang selalu diwar2kan adalah rancangan Yahudi... mereka ada pertubuhan Socialist International... di mana parti Buruh Britain, Demokrat USA, parti Buruh Israel antara lain jadi ahli..... Mereka juga buat pertubuhan Demokrat Union..... semuanya diterajui oleh parti2 politik seluruh dunia. Yahudi yang tubuhkan pertubuhan2 ini.... agenda mereka diserap serta dijalankan oleh ahli2 mereka, ie political parties of nations.... ekonomi, sosial, cultural, isssues mereka mainkan dan disahut oleh ahli2 parti dari negara2 ini.

Australia adalah base Yahud yang besar juga. Sosialist International Australia ditugaskan menjaga rantau Asia Pasifik.

Semua infrastruktur antarabangsa ini bukan semua orang faham..... Dr M yang sudah diterima boleh mainkan apa2 isu untuk menarik minat, sokongan atau "seolah2" mencabar Yahudi.... tetapi matlamat mereka adalah untuk melonjakkan imej mamak tu ajer. The Jews knew who are our real friends who shouted insults at us.... this is OK!.... Dr M adalah antara pemimpin yang diberi lesen berbuat begitu.... nampak macam 'recalcitrant' tetapi sebenar Dr M adalah 'our people' amongst the Jews... Dr M adalah the 'false hero' of the Muslims created by the Jews..... inilah sebenarnya bahayanya Dr mamak ni.

Kalau dia pejuang Islam, kenapa dia bergurukan puak Yahud sejak 1968?. Saya yakin, tak semua orang tahu berita ini. Namun kita sentiasa didendangkan bahawa dia adalah pemimpin agung umat Islam.... (the Jews knew the 'recalcitrant' is on their side!)....

Kita tengok kesan Dr M kekang negara ini. 22 tahun sebagai PM dan Presiden umno dan kini masih mencengkam negara ini. Dia cengkam PM2 selepas dia.. Take Najib.... kita bash najib pasal Altantuya.... tapi mamak tu yang create this problem.... why?. He was the one who asked Amin Shah to scout for the submarine. Then he asked Amin Shah jumpa Najib (defence) to conclude the deal. But why did Najib pass the job to Razak Baginda, and Malaysian govt agreed to pay Commission in excess to few hundred millions!. Where is Amin? Why Razak? Why the excessive commission? And Why Altantuya? and see how Rosmah was in the game 'controlling' Altantuya..... and make her disappear when they want to tie Najib down!.... Razak is the decoy (and they let him go!). who controls this whole scheme?..... and most important, who pays?.... the mamak WAS the FINANCE MINISTER.... and we never 'touch' him in this issue!..... cerita Altantuya meletop, duit yang diluluskan OLEH MENTERI KEWANGAN, mamak ni, SONYAP!.... I knew about this real story because Amin's brother-in-law used to be my neighbor!.... he story everything because he used to be Amin's right hand man!.... he has since repented.... now doing his own business!.

Kes Augustine Paul bersidang dengan Mokhtar Abdullah, Gani Petail, Musa Hassan EVERY NIGHT masa kes DSAI berlangsung.... they asses the days proceedings.... and they planned their next day's move.... a friend's friend is the daughter of Augustine Paul... and she was the one telling all this to the friend on mine....

Ini dua contoh mainan mamak yang amat tinggi stakes nya.... kenapa dia berani?.... Yahud back him up!.... Kalau kita ambik kes Rahim Noor tumbuk anwar.... siapa yang suruh?.... sure mamak tu.... and how Rahim was let free? The Chinese doctor who sits in the tribunal is the HEAD of FREEMASON in malaysia. Saya terkejut baca article pasal Freemason Malaysia dalam NST few years ago.... and this Chinese doctor, as Head of Freemason Malaysia was interviewed. And he admitted he sits in the DSAI's black eye tribunal!. Freemason kan ke talibarut Yahud....


Cerita lain...

Just see this fact. 1 Muharram hari Jumaat.... 15 Muharram pun hari Jumaat (gerhana bulan)....29 Muharran pun hari Jumaat.... katanya ada gerhana matahari! 2 gerhana dalam SATU bulan islam.... ini ada sesuatu petanda...BELIEVE IT!.... I try to talk about this later (tanda2 Islam nak bangkit!... good news!... Insya Allah!)


TQ and Wassalaam!

The MIND!!!

Nota: The MIND!!! adalah penitip Bicara Minda Kerajaan Rakyat yang banyak membicarakan prihal ketempangan pimpinan umno yang telah tersasar, sesat dan menyimpang jauh daripada asas memperjuangkan hak dan kepentingan Agama Islam, Bangsa dan Negara.




16 comments:

jai said...

Salam bro The MIND!!!

Aku percaya mahadey anak didik yahudi, sebab tu dia tergamak berkata Nabi Muhammad SAW berjanggut sebab zaman Baginda tiada pisau Gillette.

Agaknya dia lupa atau buat2 lupa bahawa pedang di zaman Nabi lebih tajam dari pisau Gillette kebanggaan dia tu.

Dan mahadey pernah mendakwa dia juga membaca Al-Quran tapi dalam versi Inggeris. Masalahnya ada ke Al-Quran versi Inggeris??? Dia baca kitab 'taurat' agaknya tuuu...

Terkini kita tengoklah anaknya sebagai pemegang saham terbesar syarikat arak St Miguel di Filipina.

Bapak borek anak rintek!!!

storm62 said...

syabas The Mind....jangan mind2.

melayu umno saja mudah lupa, tapi Rakyat Malaysia bukan mcm depa ....mudah lupa, mudah diperdayakan, mudah ditipu, mudah dipergunakan, mudah dirompak, mudah dipergadaikan...kah kah kah.

Nazri said...

jai@jantan lembut,

alah ko tak payahlah nak cakap kononnya Tun Dr Mahathir tu anak didik yahudi.siapa ko nak tuduh org mcm tu?kalau bukan krn jasa Tun Dr Mahathir meningkatkan taraf pendidikan org melayu, aku rasa sampai skg ni pun ko masih lagi buta huruf dan bekerja sbg peminta sedekah.kalau tuduhan ko yg Tun Dr Mahathir tu anak didik yahudi, habis kenapa negara-negara islam begitu menyanjungi Tun Dr Mahathir di atas kelantangannya memperjuangkan islam.apasal ko ni suka sgt menfitnah dan menuduh org tanpa usul periksa?siapa yg ajar ko?ko ni mmg bongok dan bebal.biasalah org bongok dan bebal cam koni mana nak gaku yg diri tu bongok dan bebal.kah kah kah kah kah kah kah kah kah

jai said...

Nazrina Pondan Tua said...

jai@jantan lembut,

alah ko tak payahlah nak cakap kononnya Tun Dr Mahathir tu anak didik yahudi.siapa ko nak tuduh org mcm tu?kalau bukan krn jasa Tun Dr Mahathir meningkatkan taraf pendidikan org melayu, aku rasa sampai skg ni pun ko masih lagi buta huruf dan bekerja sbg peminta sedekah.kalau tuduhan ko yg Tun Dr Mahathir tu anak didik yahudi, habis kenapa negara-negara islam begitu menyanjungi Tun Dr Mahathir di atas kelantangannya memperjuangkan islam.apasal ko ni suka sgt menfitnah dan menuduh org tanpa usul periksa?siapa yg ajar ko?ko ni mmg bongok dan bebal.biasalah org bongok dan bebal cam koni mana nak gaku yg diri tu bongok dan bebal.kah kah kah kah kah kah kah kah kah

Kah kah kah...

Kesian aku tengok nazrina si pondan tua sekor nih!!!

Hari2 merempat membodohkan diri sendiri kat KR.

Kah kah kah...

Woi nazrina pondan tua kembang semangkuk!!!

Ko ni tak cukup dengan buta hati, malah ko juga buta maklumat!!!

Apa pun ko silap cabar orang!!!

Ke'pondan'an ko pasti semakin terserlah bila ko baca kat sini:

http://www.angelfire.com/nt/mahazalim/diktator.html

Kah kah kah...

Woi nazrina pondan tua!!!

Negara islam mana yang bangga sangat dengan mahadey tu???

Kalau berani bagi bukti la macam aku, setakat sembang kosong ko pergi sembang dengan kaum sejenis ko kat lorong lagi bagus!!!

Kah kah kah...

Ada berani bagi bukti ka nazrina pondan tua???

Atau ko akan terus dengan ke'pondan'an ko seperti selalu dan tunggu posting yang baru untuk bagi komen2 bahalol engko???

Kah kah kah...

amirmhd said...

KR, The Mind, Pencacai2:

There are always 2 sides of a coin. maknanya sesuatu itu boleh di lihat dlm keadaan berbeza pd sesuatu keadaan/sudut yg berbeza. Sebab itu bila Salman Rushdi tulis the Satanic Verses dia claim yg asas penulisannya juga dr verses in the Quran. Kerana itu Nabi berpesan apabila dibawa kpd kamu sesuatu berita selidiki dahulu. Contoh2 yg dipapar The Mind memang jika dilihat secara kasar seperti paparan itu membawa maksud seperti kata The Mind, tapi fikirkan lah logikanya.

Very simple, siapa The Mind ni? Nama dia pun dia x berani nak tampilkan! Duduk US 1994-1996 (2 tahun) boleh faham kaedah Jews? Apa, dia duduk kat White House ke? Sebab ada Professor Jew bgtau dia mcm tu maka benarlah TDM adalah anak didik Jew? What a joke! Tapi pd yg taksub ini memang bahan bukti (2-sides of a coin). Bro, 1987 - 1990 aku kat US attached to Prof Baron dlm Kajian Strategik Ekonomi dlm Pembangunan, Baron ni bukan takat Jew malah anti-Muslim. 1994-1997 aku di Chicago dan persekitarannya buat kajian pasal Urban Redevelopment - Political n Social Stratification, head of study Jew dr Washington DC. Dlm 2-2 keadaan ni pun aku tak brani kata aku faham cara Jews begerak sedangkan aku bergaul dgn mereka!!!

"a friend's friend", "brother in law to" - kan ke ini phrases yg akhbar hiburan tabloid suka gunakan? Mcm ni ke cr penulisan berfakta? Apa authority "brother in law Amin Shah" or "kawan kpd anak Augustine Paul" ada utk beritakan apa yg terjadi? Lainlah kalau org yg duduk sebelah Wan Azizah dalam kereta sewaktu seludup Wan Azizah ke sana ke mari mandapatkan sokongan sewaktu DSAI mula2 kena cekup dulu... Dah tentu2 dia dengar sendiri apa yg Wan Azizah keluh kesah kan tentang perangai tingkah laku dan kelakuan DSAI di luar pandangan umum...

Korng tau tak apa maknanya bila TDM kata "the Jews rule the world by proxies", korng tau tak siapa yg dia maksudkan dlm "Criminalizing War"? Korang dah lupa ke TDM yg usahakan "Gold Dinar" sebagai denominator alternatif kpd USD dan EURO? Korng tak prasan ke apa yg dia perjuangkan? Sebab anak TDM pegang share company tu maka TDM ni anak didik Jew? Anak lelaki DSAI hisap rokok so DSAI anak didik Jew lah ye coz sume kilang rokok kan ke Jew yg empunya, rokok tu sendiri kan ke Jew yg mulakan? Begitu?

Aku rasa sebenarnya The Mind ni yg dididik Jews utk meracun pemikiran org2 Islam Melayu supaya bencikan pejuang sebenar bangsa. Aku rasa dia ni lah musang berbulu ayam yg kononnya cuba menegakkan kebenaran sedangkan maksudnya adalah memecah belah kan Melayu secara memburuk2 kan pemimpin2 Melayu.

Jika inilah maksud dan tujuan engkau The Mind aku harap segala usaha engkau akan punah dan terhenti dan semua org akan nampak niat dan maksud busuk engkau! Dan kalau engkau tidak berhenti dan bertaubat nescaya engkau akan jatuh dlm kehinaan yg nyata seperti yg telah diperingatkan Allah!!!

bini najib said...

kesian ngko Nazri....mentaliti hamba abdi...

karim jabbar said...

No matter what the heck amirmhd trying to say,as far as i am concern,Madey is FATHER OF CORRUPTION!!

wayarman said...

Sebuah Gereja telah dibaker malam tadi.,

http://darisungaidearhaka.blogspot.com

tenggok lah budaya perkauman yg dibawa oleh ameno., provokasi untuk mencetuskan perkauman demi menjamin sokongan melayu kepada UBN, kepada nazri, amirmhd dll pencacai UBN., ini lah jenis pemimpin yang kamu sanjung.., FUCK U!!

Anonymous said...

amirmhd,

macam Jew lah jawapan ko oii!.....serupa!....pusing2....lepas tu cucuks sikit nak bagi org lihat kat cerita lain....nak create konfius kat minda orang....inilah perangai TERSOHOR yahudi dan anak2 didik yahudi!....

padan pun dah duduk kerja ngan jew rupanyer....jadi kenalah angkat jew ek!...

mat, kalu lu dah jawab yang lu udah buat kerja dengan jews, aku tak terkejutlah apa yang ko tulis selama ini...serupa argumen2 Jews jugak. Lama aku dah syak, bila ko kata begitu, maka sahlah...

aik pulak tu kata aku dibela jews....mir, kalo mamak buat 1 kebaikan, tak payah sebutlah....sebagai PM dia kena buat jutaan kebaikan kalo dia paham itu tuntutan hak setelah diberi tauliah tu dari yang MAHA ESA!....tapi kalo naik pun mencucuk ramai orang, dan nak kekal atas 'takhta', cucuk serta 'bunuh' orang lain, maka naik jadi PM pun buatlah agenda sendiri....lebih teruk bawak agenda Yahud!....

tapi mir, yang amat nyata adalah dia sudah robek SEMUA institusi negara ini....dari Raja sehingga ke semua jabatan2 KERA jaan!....

masa mamak hendak robek raja, dia ada mai jumpa someone....anak orang tu ada kat melaka la ni. Kalo ko nak jumpa pun bolehlah.....mat ni kawan aku beb....bapak dia udah meninggal.....dia udah cerita semuanya kepada kami......

mir, gua tak buat tabloid news...tabloid news ni PONG kerja yahud jugaklah.....wah ko tahu sangat infra yahud ni eh?.....apa gunanya Yahud buat tabloid news?.....untuk memperkecil2kan the true news!....respectlah sama lu mir, rupanyer lu pong ada BAEK PUNYER hubungan dengan Yahud!.....
All my source of news are genuine humans.....the news just came to me beb!.....

ALO, dont run away from the main issue...what the mamak did in Harvard Business School during the summer of 1968?.....and has he ever mentioned to anyone about THIS BLACK EPISODE?. Pasai Criminalising war tu kan, ko tanyer mamak tu sapa yang bagi ENDORSEMENT kat US serang Iraq di Kuwait dan di Iraq?. When he got news that Iraq has Weapons of Mass Destruction (WMD), mamak tu ada check kah the TRUE facts?. Ini cegita checking berita fasik lah beb.....yang fasik tu terang2 Yahudlah beb....pun mamak tu percaya dan endorse the Iraq war lah beb.....mir, dah hancur bumi ambia tu lah beb!....hari ni mamak buat criminalising war, lu sama LORATlah beb!.....

mir, pasal Gold dinar?.....my simple answer is, WHERE?.

The MIND!!!

Anonymous said...

amirmhd,

Salman bin Rusdi .......kawan aku

Salman Rushdie......kawan ko.....kakakakkahhh

The MIND!!!

p/s - Nazri....apasal ko tembak Bro Jai....bukan dia yang titip artikel ni lah....ngok sesangatlah ko ni!

Anonymous said...

amirmhd,

Soros kawan baik Henry Kissinger

Kissinger tokguru mamak tu

so, ............

(gambar yang bro sofi letak kat atas tu gua tak payah ulsalah....lu sendiri pikirlah beb!)

The MIND!!!

p/s - mamak tu ngan soros ni orghang cina bukit kata ABANG - ALEK!....bukan limahlek ek, jangan salah paham beb!....

jai said...

amirmhd pencacai penjilat mahadey said...

Korng tau tak apa maknanya bila TDM kata "the Jews rule the world by proxies", korng tau tak siapa yg dia maksudkan dlm "Criminalizing War"? Korang dah lupa ke TDM yg usahakan "Gold Dinar" sebagai denominator alternatif kpd USD dan EURO? Korng tak prasan ke apa yg dia perjuangkan? Sebab anak TDM pegang share company tu maka TDM ni anak didik Jew? Anak lelaki DSAI hisap rokok so DSAI anak didik Jew lah ye coz sume kilang rokok kan ke Jew yg empunya, rokok tu sendiri kan ke Jew yg mulakan? Begitu?

Kah kah kah...

Lawak siot!!!

Tergamak amirmhd pencacai umno mengatakan kononnya mahadey la yang mengusaha dan memperjuangkan Gold Dinar atau Dinar Emas.

Kah kah kah...

Nak buat macamana???

Orang BUTA SEJARAH memang macam tu!!!

Kah kah kah...

Woi amirmhd pencacai umno!!!

Ko pernah dengar nama Prof. Umar Ibrahim Vadillo ???

Untuk pengetahuan engko, inilah orang yang sebenar-benarnya memperjuangkan Dinar Emas di negara ini, ko tau tak???

Antara tindakan awal beliau ialah pada tahun 1991 beliau telah mengeluarkan fatwa bahawa wang kertas adalah haram!!!

Seterusnya pada tahun 1997 beliau telah melobi dan mencadangkan kepada mahadey supaya bertukar kepada penggunaan Dinar Emas selepas negara dilanda krisis matawang dan ideanya diterima oleh mahadey.

Jadi, di mana asasnya ko kata mahadey yang mengusaha dan memeperjuangkan Gold Dinar atau Dinar Emas di negara ini sedangkan ianya idea asal Prof. Umar Ibrahim Vadillo???

Pasal masa tu mahadey jadi PiEm???

Jadi ko ingat mahadey la yang punya idea???

Kah kah kah...

LEMBU PUNYA SUSU, SAPI DAPAT NAMA!!!

Macam sial!!!

Kah kah kah...

panji.ufuk.timur said...

BERHENTILAH BERCAKARAN KERANA FAHAMAN POLITIK SEMPIT ORANG MALAYSIA! KENALILAH MUSUH SEBENAR UMAT MANUSIA! BERSATULAH MENGHADAPI AKHIR ZAMAN INI! PANJI HITAM DI UFUK TIMUR, ALLAHUAKBAR!!

Kaji Al Quran, As Sunnah dan Sejarah Asal Dunia utk kenali MUSUH utama umat manusia..
1)IBLIS/SYAITAN
2)YAHUDI/ZIONIS LAKNAT
3)BONEKA YAHUDI/AMERIKA
4)PENGIKUT TELUNJUK AMERIKA/YAHUDI

Iblis lah yg merangka semua perancangan permusuhan sesama manusia dgn 1 tujuan - menyesatkan anak Adam dr pegangan Islam. Ini janji si laknat sejak Nabi Adam diangkat sebagai khalifah Allah.

Iblis pergunakan kaum Yahudi utk melancarkan segala pelan memesongkan akidah dunia dan bersekongkol dengan Ad-Dajjal. Pertubuhan2 rahsia yg menyembah syaitan dibangunkan yg paling utama adalah Freemason dan Illuminati. Semuanya menjurus ke arah New World Order agar semua umat manusia tunduk di bawah 1 kuasa iaitu Israel.

Untuk menghalalkan negara penubuhan Israel, Iblis & Dajjal & Yahudi bersekongkol sejak awal peradaban tamadun dunia. Mereka merancang begitu rapi bermula dgn pengaruh yg meresap ke dalam keluarga Di Raja Britain yg pertama menguasi ekonomi dunia di mana Pound Sterling adalah matawang utama dunia. Demi menjatuhkan kuasa Islam di zaman Uthmaniyah di Turki, Yahudi ini merancang WWI di mana Mustapa Kamal Attarturk menjadi duri dalam daging menggulingkan kerajaan Islam Turki ketika itu. Selepas itu Yahudi merancang pembunuhan beramai2 ke atas puak Yahudi Ortodoks (Yahudi yg maih berpegang kpd ajaran Injil sebenar) melalui peistiwa Holocaust) di zaman Adolf Hitler.

Yahudi juga mencucuk jarum merancang WWII dengan matlamat utama menubuhkan PBB iaitu sebuah badan awal yg melaksanakan New World Order (NWO). Selepas WWII, Amerika telah ditabalkan sebagai polis dunia dan kuasa ekonomi dunia yg baru. Bermulalah zaman di mana rakyat Amerika dipergunakan dan diperbodohkan oleh Yahudi utk mencapai matlamat Zionis di Israel. NWO adalah matlamat utk Yahudi memerintah dunia melalui 1 kerajaan berpusat. PBB adalah permulaannya di mana semua negara dunia perlu mengikut telunjuk dan undang2 PBB. Dengan adanya restu PBB, negara Israel berjaya ditubuhkan walaupun dunia mengecam kekejaman Yahudi ke atas rakyat Palestin.

Kini, kita berada di tahun 2010.Apakah agenda Yahudi seterusnya ? Kajilah permusuhan antara Iblis dan anak Adam. Kajilah asal usul Yahudi laknat. Kajilah Sejarah sebenar perjalanan dan peradaban dunia yg asal.(Bukan sejarah yg dijara di sekolah2 yg telah dipesong oleh Yahudi sebagaimana mereka memesongkan ajaran kitab Injil ke dalam Bible) Kajilah asal usul Melayu di Nusantara ini. Kajilah kaitan antara bangsa Melayu Nusantara dan puak Yahudi. Kajilah propaganda halus petubuhan rahsia Fremason dan Illuminati terhadap masyarakat dunia umat Islam khasnya.

Sedarlah, Yahudi semakin hampir mencapai matlamatnya. Mereka akan menjatuhkan ekonomi Amerika dan mereka akan mengalihkan pentadbiran dan kuasa Amerika kepada Israel sedikit masa lagi. Nilai kertas USD akan setaraf tisu jamban, kewangan dunia akan tersungkur, billion manusia akan sengsara. Huru hara besar telah dirancang oleh The Hidden Hand, agar Yahudi tegak berdiri angkuh seolah2 mereka adalah penyelamat dunia di masa depan. Inilah agenda mereka yg terdekat. Bersediakah kita menghadapinya situasi akhir zaman ini ?

Ingat! Yahudi bersekongkol dgn Iblis dan Ad-Dajjal utk menaikkan Israel sebagai kuasa dunia menggantikan Amerika yg hanya boneka mereka. Kenapa Israel ? Kenalilah Ad-Dajjal. Tujuannya supaya kerosakan umat manusia di tahap maksimum kerana mengikut telunjuk Yahudi sehingga tiba masanya Ad-Dajjal muncul di Israel.

Sila buka minda anda utk layari blog2 berikut sebagai panduan :

http://holywar-efairy.blogspot.com

http://mistisfiles.blogspot.com

http://sangtawal.blogspot.com

Blog ini dibangunkan oleh pengkaji teori konspirasi dunia berdasarkan Al-Quran, As-Sunnah, Kitab2 Agama Samawi, Kitab peradaban tamadun dunia dan segala maklumat sulit hasil kajian yg bertahun2 lamanya. Selamat berfikir!

Student_blogger said...

salam..nak minta keizinan untuk masukkan artikle ni ke blog saya..terima kasih

Anonymous said...

agenda bangsa kan agenda yahudi kafir..ape yang ada ngan bangsa.asal seme pn dr nabi Adam...ISLAM adalah sebenar2nya agama

Anonymous said...

salam.. selamat pagi.. saya kurang pasti kenapa... komen yang diutarakan lbh byk tentang isu tun mahathir, kaitan beliau dgn henry kissinger sebagai mentor beliau.. maaf jika saya katakan ini isu yg lapuk .. lagipun saya rasa politik adalah amat membosankan... saya amat berminat dgn isi kandung komen "panji.ufuk.timur".. pembuka kata pun amat jelas.. pemikiran politik yg sempit.. dan isi kandung yg jelas sepatutnya membuka minda kita berfikir bagaimana kita harus bertahan, bergerak menahan serangan2 sembunyi para yahudi yang terang2 telah menguasai dunia... bila berkata tentang pengetahuan .. masing2 tidak mahu kalah... tapi sekadar cakap, bertekak sesama sendiri.. bila mahu bersatunya malayu Islam? Sepatutnya pertembungan pendapat elok kiranya dapat teliti sama2..dikias cantik2..bentangkan fakta.. kan lebih menarik..apapun maafkan saya kalau ayat tunggang langang, kalau terdapat perkataan yang mengundang marah ataupun bahasa dan aturan tidak secantik ayat tersusun orang yang berakal.. salam...