Saturday, April 10, 2010

The MIND!!!: Penyeludupan Zionis Ke Malaysia Kerja Mahathir

citer APCO ni citer baru.....cuba tengok fakta2 ini....

1968, Dr M sudah JOIN International Seminar, Harvard Business School tajaan Henry Kissinger....sila baca biografi Dr Henry Kissinger oleh Walter Isaacson....(masuk site Amazon.com). International Seminar ni ada ramai yang masuk....akhirnya masing2 dapat NAIK pegang jawatan penting negara masing2....Lee Kuan Yew ( PM Singapore), Yasuhiro Nakasone (jadi PM Jepun), Bulent Ecivit (jadi PM Turki), Dr M (naik jadi PM Malaysia selepas 13 tahun!)....dan ramai lagi saya sudah lupa....[Yahudi sudah ada peranan ‘menentukan’ SIAPA pemimpin Negara MANA?]

Bila DAPAT naik jadi PM....terus Dr M buat perjanjian keselamatan dengan USA....(maka rahsia negara abis terbarai?)....sejak masa tu...kalu tak silap, 1983 lagi....[Adakah ini payback time?...terikat dengan janji?]


sepanjang 1990an...USA mula memainkan api kemarahan memburukkan orang2 Arab/agama Islam....[Yahudi menanam di dalam minda dunia bahawasanya bangsa Arab DAN agama Islam adalah jahat dan merbahaya!]

Kita lihat insiden2 ini.....

1994 (Oklahoma City - Federal Building Bombing)....saya di USA....live telecast....[rumusannya, bangsa Arab/Islam DIPERSALAHKAN oleh media barat!].....tapi sebenarnya Timothy Mc Veigh, seorang whiteman didapati bersalah kemudiannya!...

1996 (New York - Pesawat terhempas diluar pantai...en route ke Paris)....[Bangsa Arab di USA dan Islam jugak dipersalahkan!].....saja digemparkan secara live reporting..... seorang Pak Arab dari Chicago di tahan di Heathrow Airport, London yang dikatakan ingin melarikan diri!....maka nama2 beberapa ‘terrorism expert’ pun keluarlah....ditemuramah dalam studio....menerangkan bahawa ianya SAMA dengan modus operandii pengeboman pesawat Pan Am oleh Libya!....abis rumah mamat Arab ni kena baling batu! (pun ada live reporting!)....saya masih di USA masa tu....CNN ada buat live coverage masa tu (guna stesyen TV lain)...saya ikut berita2 itu sehingga pukol 4 pagi....ada BEBERAPA SAKSI yang tinggal di tepi pantai serta nelayan telah nampak 3 letupan....pertama DARI aras laut!....kedua dan ketiga di udara....apa citer?....sebenarnya pada waktu yang sama ada satu LATIHAN TENTERA LAUT USA di kawasan itu!.....[dari beberapa saksi ini, nyata tentera laut USA tembak kapal terbang itu?]......lapuran itu terhapus keesokan harinya....saya menyaksikan wayang ini!......

berminggu selepas itu, 'mayat' pesawat itu masih tak timbul2....pemberita resah, tumpuan penduduk USA nyata terpaku kepada punca musibah...pengarah FBI New York marah ketua turus Navy dalam sidang akhbar apabila jawapan beliau atas asakan pemberita ‘membuka’ sesuatu possibility!!....maka tiap2 hari pengarah FBI New York itu ‘BERSILAT’ buat berbagai helah!....(dia ni berbangsa Yahudi)

akhirnya, nak larikan citer terdesak ni....maka timbullah citer pengeboman di taman Olympic Park!....seorang security guard yang ‘dikatakan marah’ kerana tak dapat jadi polis telah DIKHABARKAN membuat kecoh itu....maka tiap2 hari citer ni hot kat TV PULAK, pemberita BERKAMPUNG depan apartmennya!....maka citer ‘mayat’ pesawat yang masih belum timbul tu pun reda dan dilupakan oleh media...dan rakyat USA!...dan DUNIA!...

[citer backgroundnya Arab dan Islam adalah jAHAT!].....

Jadi bila peristiwa September 11, 2001 TERjadi, maka sedaplah Islam dan Arab dipersalahkan....tanpa soal, masyarakat dunia MENERIMA kata2 dan LABEL bahawa “Islam adalah agama Terroris”.... (PM kita, Dr M telah tambah kicap bagi sedap citer terroris ni dengan MENAMBAH bahawa budak2 Palestin yang letupkan diri di Israel jugak adalah teroris!)......

Jika kita kaitkan kesemua peristiwa2 ini dengan Pengeboman World Trade Centre oleh 'Pengikut2' Sheikh Abdul Rahman yang buta (dia ke USA katanya untuk mengubati matanya dan kerajaan USA katanya amat bersimpati dan ingin membantu!)....pulak tu, timbul citer kemudiannya, seorang Kolonel tentera Mesir, seorang yang mengaku rakan karib Pres Hosni Mubarak telah buat press Conference (kalu tak silap di London).....'Saya ingin membakar jambatan dengan Pres Hosni Mubarak!....dan saya ingin bersama HERO sebenar saya...iaitu Sheikh Abdul Rahman....di USA’ (USA terus beri dia suaka politik!).....

Apabila Sheikh telah ditangkap dan kemudian di dalam perbicaraan Sheikh, mamat kolonel ini dijadikan SAKSI UTAMA kerajaan USA .......dia telah membuat PERAKUAN yang menyatakan DAN mensabitkan tanpa keraguan bahawa pengikut2 Sheikh Abdul Rahman memang terlibat!....(siap gambar dan video beb!).....

[Ingat....Sheikh ni berbangsa ARAB dan beragama ISLAM!]

Pengeboman WTC ni telah menyebabkan US Senate luluskan 'World Terrorism Act 1'.....

Kemudian, pengeboman pesawat di luar pantai New York telah menyebabkan US Senate luluskan 'World Terrorism Act 2'.......

masa ini, budget telah dikeluarkan dalam masa 1 bulan sahaja untuk buat rangkaian seluruh dunia bagi US intelligence Network Centres.....yang akan dikendalikan oleh CIA dan FBI!.....matlamatnya, katanya, untuk USA mengetuai dunia ‘tracking’ rangkaian teroris!.......adakah kita tahu bahawa selepas Sept 11 2001, satu pusat itu telah terbina di Port Dickson?!........maka bertambah mudahlah USA dapat rahsia pertahanan kita?.......

Namun APCO ni amende?.....ia sekadar pelengkap urusan saja!.....

Rumusannya:

jambatan dengan Yahudi ni sudah terbina sejak 1968 lagi oleh mamak kerala....

maka kini APCO ke.....ini sudah jadi turutan saje....mamak sampai hari ni langsung tak bersuara pasal Yahudi-Israel-Apco-umno ni....senyap sunyi....kenapa?.....

pasal dialah yang membina tali ikatan bertuhankan Iblis dan syaitan ini.....kini orang2 melayu kena kenallah siapa mamak kerala ni sebenar2nya.....siapa dia? ...apa agenda dia?....siapa guru dia?.....siapa taja dia?.....
depan kita dia kutuk yahudi....tapi yahudi tahu siapa dia.....kawan sejak 1968 lagi!......

pada peringkat pertama, umno didukung oleh British.....hampir kesemua pemimpin umno asal belajar kat Britain....mamak buat jaringan baru....berkiblat ke Yahudi USA pulak.....maka kini sah umno itu parti apa.....mana Islamnya?....mana melayunya?......

yang nyata, hari ini najib pergi sembah obama....nak mintak pekenan baru kot....kita tengok apa sokongan baru yang USA beri umno.....mesti ada benda baru akan timbul....kita tunggu....

sementara itu, kita orang2 melayu dan rakyat marhaen di bumi malaysia ni kenal2lah dengan generasi melayu yang melayu umno sudah lahirkan....ada tua dan sudah pencen, ada muda, ada belajar kat USA, ada kerja menjalar dalam semak makan bangkai (umur tal boleh dipastikan pasal takde surat beranak!).....ada jilat jubur dan jamban!.....

bukalah mata...lihat keliling anda...ramai lagi muka kelabu asap....songkok tinggi....nama melayu + banyak eeeeeee.....perkasa untuk perkosa bangsa.....ganti umno yang sudah TERBOGEL!....

kita kena berhati2....mereka sudah terbogel...mereka sudah ada pengganti....apa mereka akan buat?.....

The MIND!!!


33 comments:

amirmhd said...

The Mind:

A very twisted tale that you have been telling all this while... I pity yr beliefs and the people who believe you for you will live a live of hatred, suspicious, other people are always wrong, and the such.

War is all about economy, nothing more nothing less. Sejak zaman berzaman umat Islam diserang diperang oleh bukan Islam dan sesama Islam kerana EKONOMI. Dah lah renti2 kan lah cerite merepek ko ni The Mind...

Atau kau ni sebenarnya ejen Yahudi nak menghasut minda anak2 Melasyu supaya bencikan pemimpin?

KR, ini menghasud namanya, boleh dikenakan di bawah Akta Hasutan ni KR. Hati2!

Kerajaan Rakyat said...

Salaam,

Bila cerita benar yang menelanjangkan pemimpin Umno@Umco, amirmhd dengan pantas bangkit mengatakan ianya "very twisted tale"...... kerana apa?... sebabnya awal-awal dia cuba sedaya upaya untuk mengelak orang ramai daripada mengetahui penipuan dan pengkhianatan Umno@Umco.

Akta Hasutan..??? Hello beb.... ini fatwa agama mana beb? Nak tanya sikit. Apa sudah jadi dengan agama Hadhari anutan kamu? Apa cerita Iman Besar agama songsang ikutan kamu?

Ni sekarang, apa kes umco ni? Dalam senyap nak kelentong rakyat?

Hello... Berdendang ke hulu, ke hilir kononnya Anwar Ibrahim agent Yahudi....... rupanya parti anutan amirmhd dah seludup wakil tetap zionis di Bukit Aman...!! Peminpin umno yang jadi sembahan amirmhd sudah mandikan Yahudi dengan duit rakyat Malaysia.

storm62 said...

amirmhd, the truth really hurts, is it?

This is year 2010, zaman internet beb...and you are still living seperti "Katak dibawah tempurung" or you are just and arrogant idiot refusing to face the truth.

Dah terBUKTI puak UMCO(umno+apco) yg korang sembah tu dah mengadai Rakyat Malaysia dan Keselamatan Negara kpd zionist israel. kenapa puak haramjadah ko semua duk diam2? kenapa tak protest? kenapa tak demo depan Bukit tak Aman?

Puak UMCO ko tu duk jerit2 hangpa semua tu Pejuang Islam, juara Rakyat, 1Malaysia kena tertipu. engko semua PENGKHIANAT Agama, Bangsa dan Negara, ko tidak ko jelaskan kat sini, jangan duk kelentong dan tipu bangsa sendiri, tau tak?

Terima kasih umno kerana sudi membawa Puak Ganas Yahudi dan zionist Israel keMalaysia !!!

storm62 said...

"War is all about economy, nothing more nothing less. Sejak zaman berzaman umat Islam diserang diperang oleh bukan Islam dan sesama Islam kerana EKONOMI. Dah lah renti2 kan lah cerite merepek ko ni The Mind..." - amirmhd al-yahud.
..............................................
kah kah kah...sebenarnya ko lah yg merepek amirmhd, war is all about economy?....kah kah kah...Janganlah tunjuk keBODOHan ko disini.

jadi Malaysia tak berperang, pasai tu economi Malaysia merosot?...kepala hotak ko yg bernama amirmhd....ko sekolah mana? sekolah perang ke? economi apa yg ko baca? 4ekor-no-me ke?....kah kah kah.

Mali, mali, mali...kita pi perang...demi kemorosotan ekonomi kita, kita mesti berperang...kata amirmhd....kah kah kah.

Economi China melonjat,amirmhd....Did they go to war recently?....Iraq yg dah berdekad2 berperang, jadi economi Iraq gerenti lebih maju dari negara China, betul tak amirmhd?

aku kata ko BODOH, ko jangan marah tau, sbb ko memang sah BODOH !!!

Kerajaan Rakyat said...

Salaam semua,

storm62 said...

?...kepala hotak ko yg bernama amirmhd....ko sekolah mana? sekolah perang ke? economi apa yg ko baca? 4ekor-no-me ke?....kah kah kah.

Mali, mali, mali...kita pi perang...demi kemorosotan ekonomi kita, kita mesti berperang...kata amirmhd....kah kah kah.

Economi China melonjat,amirmhd....Did they go to war recently?....Iraq yg dah berdekad2 berperang, jadi economi Iraq gerenti lebih maju dari negara China, betul tak amirmhd?

aku kata ko BODOH, ko jangan marah tau, sbb ko memang sah BODOH !!!

April 11, 2010 3:16 PM

# # # # #

Tu dia......... storm62 sudah memetir. Gua tabik Lu beb...... rupanya orang-orang UMCO ni belajar 4ekor-no-me....

Balabaque said...

Helo mr. "katak bawah tempurung" amirmhd....

A very twisted tale that you have been telling all this while... I pity yr beliefs and the people who believe you for you will live a live of hatred, suspicious, other people are always wrong, and the such.
______________________
- with all the facts u still blame us twisting the tale???
- wake up man....
can u give us a prove that the Jews (Israel) is not related with APCO???

War is all about economy, nothing more nothing less. Sejak zaman berzaman umat Islam diserang diperang oleh bukan Islam dan sesama Islam kerana EKONOMI. Dah lah renti2 kan lah cerite merepek ko ni The Mind...
_______________________________
- u're talking nonsense here man....
- u kata umat islam diserang oleh orang bukan islam n sesama islam kerana EKONOMI????
- then, apakah kaitan pula dengan malaysia????
- siapakah yang bawa "orang luar" APCO ini???? adakah ini disebabkan oleh ekonomi semata2 atau untuk menjamin kedudukan politik peribadi semata2????
- sejarah mungkin akan berulang...jgn lupa bagaimana british menjajah kita dulu...semua disebabkan oleh ketamakan pangkat, jaminan kedudukan...maka pembesar masa itu melantik british sbgai penasihat....last2 apa jadi???? malaya dijajah.....
- skrg APCO lg???? hahaha.... belajar sejarah balik lah pak cik....


Atau kau ni sebenarnya ejen Yahudi nak menghasut minda anak2 Melasyu supaya bencikan pemimpin?

KR, ini menghasud namanya, boleh dikenakan di bawah Akta Hasutan ni KR. Hati2!
__________________________
- u kata "I pity yr beliefs and the people who believe you for you will live a live of hatred, suspicious, other people are always wrong, and the such."

- then, siapakah sebenarnya yg living dlm hatred, suspicious???? bukan kamukah tu????

- wei bahalol...kalau engkau x dapat nafikan, buktikan APCO ni teda kaitan dgn YAHUDI dan campur tangan dlm pentadbiran negara, maka engkau x layak untuk mengatakan ini hasutan... kerana kita bercakap, berhujah, beri komen berdasarkan fakta....

- bukan main suka cakap macam awak tu.....

storm62 said...

Tahniah parti baru APNO (APco+umNO)

Ibu Pejabat : Tingkat 2&3, Bukit tak Aman, KL.
NGO APNO = Perkakas, Perkatak, Perkakak, Perkasar, Perkatok, Perkasut, Perkaki, Perkagum.

mali mali mali, mali undi APNO....kah kah kah.

APNO = Pronounce as UMNO,
sbb depa suka nama Inglis.

Ahli no: 0000000001, mamak kerala bin apanama.
Ahli no: 0000000002, ibrahim katak bin Ah Lee.

Anonymous said...

Amirmhd,

ALLAH - HU - AKBAR....meaning....Allah is the Greatest....Allah MAHA Besar.....Allah MAHA Agung!.....What HE has given to me is indeed HIS's knowledge!.....

I was put by HIM at the right place at the right time!....ie without HIS consent, I would not have been there to witness all these wayangs!....in USA!....by the 'world media!'....

And HE also opened my mind on matters that are inter-related to understand them....ie their relationship.....and with knowledge that I sourced by my own readings, I can and able to relate things and matters altogether....

And what I wrote is merely ....I repeat MERELY connecting all these facts and relate to what the world is 'moving into'......a situation that many are not well versed to know and understand ....unless and until they are able to relate to the contents of the Al Quran (verses from the Almighty and passed through the Angel, Gabriel)...and the Al Hadiths....(the sayings of the Prophet Muhammad (pbuh) as being guided by the Almighty through the Angel, Gabriel).......

What I wrote is merely these knowledge that encompass every bits and pieces of the puzzle only the enlightened minds can accept and understands.....

This is the knowledge you said contains hatred?.....suspicious?.....and seditious?......as Storm62 has said, the truth REALLY hurts!.......politically, what umno is going through is indeed tragic......why?......the REAL-politik-al games that are being played is for the benefit of others (the unseen hands!)....while the players (the umno/BN goons!) enriched themselves....at the expense of the poor rakyats....majority are malays....with the others tooo....still being bullied, cheated, sweet-talked, bribed by KAIN SARONGs and RM 50 per 5 years!.....over and over and over again....most recent and still going on at this very moment I am writing in HULU SELANGOR!.....

amir....masih nak kata orang melayu umno ni manusia?.....ya manusia yang serugi-ruginya.....di dunia....lebih2 lagi di akhirat!......there are many more facts that I can relate....and that will come in this immediate future.....

Tapi, nak pesan sikit....jangan jadi babi hutan meroyan ok!....

The MIND!!!

The Setom!!!....your arguments are indeed respectful.....and Balabaque....you too....Thank You guys!....
Bro Sofi....Amirmhd reads this blog every hour!....and he monitors everything written and commented!.....sometimes he uses a makcik's name, mak enon!.....takpelah....kita tahu ini kerja dia....ada yang suruh!

Firefly said...

The Senile Mindset,

why u keep on questioning the relationship between Malaysia and USA?stupid!!!stupid!!!!stupid!!!stupid.anything wrong with it?i don't see any wrong doing done by our passed and current PM to have a good relationship with USA.If the biliteral relationship just for the goodness for Malaysian, so this relationship should be maintained.please tell me, which country in this world that totally don't have any relationship with USA?you are bloody stupid idiot without brain Malaysian who want to create 'havoc' over here and also try to convey a wrong message to malaysian just to influence Malaysian to follow your 'rhythem'.can u give the guarantee that if PR taking over Malaysia, PR will end up relationship with USA?don't try to be hypocrite.i feel wana vomit blood seeing your stupid comment.

Anonymous said...

ada beruk kata, semua perang adalah kerana EKONOMI!

beruk tu jugak kata, saya, agen Yahudi menghasut minda anak2 melayu benci pemimpin umno/bn!

Inilah bahasa seorang penipu....tukang pusing....tukang belit.....tukang larikan fokus kepada isu2 lain....kepala batu seekor anak didik yahud tegar!.....

mir, kan ko da dengan bangga kata ko udah kerja ngan Yahud.....maka ternyata apa yang ko tulis macam bunyi yahud jugak!.....aku sudah masak berdebat dengan Yahud, sejak 1994 lagi!....modus operandii depa sama dengan ko lah mir.....nampaknya, ko punyer terrer, bukan ko yang ikut depa, tapi nampak gaye, depa yang belajar dari cara ko!.....

bila ko kata perang adalah kerana ekonomi, ko sudah berjaya nak alihkan kejahatan, kesialan dan keganasan puak yahudi terhadap puak Islam dan Keristian Arab.....tapi satu dunia tahu apa matlamat zionis.....mendirikan berhala BARU atas runtuhan masjid Al-Aqsa......kerana mereka hendak menabalkan tuhan mereka....tuhan dajjal.....yang dapat menguasai dunia (sebab Iblis dan Syaitan sudah bersumpah dan meminta tempoh dari Allah swt untuk MENYESATKAN umat dan anak cucu Nabi Adam!.....ada Azazil sebut EKONOMI sewaktu mengengkari perintah Allah supaya mengiktiraf Nabi Adam selaku khalifah di muka bumi ini?.....ada?....kitab mana kata begitu?......

Amir, dont try to BULLSHIT the world ON BEHALF OF THE LAKNATULLAH lah!

amir, kitab apa ko baca?....agama mana yang ko ikut ni bila kata perang sebab ekonomi?......lu baik cakap betul2.....jangan bawak bodoh nazri biawak atau bengap pak leman sebagai hujah....hujah sesat oi!.....

tang menghasut pemimpin umno tu, tak payah aku buat apa2.....orang2 melayu sudah nak muntah tengok muka pemimpin umno.....loya dan memualkan!.....bukan kerja aku nak hasut....yang bawak kapla lembu dan kapla babi tu siapa?....yang bakar gereja dan suaru tu siapa?....apsal sampai hari ni SEMUA sudah SENYAP?...mana tindakannya?

you can try to sound intelligent with your so-called intelligent, intellectual and academic facts....but when put against the contents of the Al-Quran, everything falls FLAT!!!.....you can try to SPIN again with other academic arguments from your rotten head....please try again.....we await your stupidity and the ever spinning actions for your masters.....try la....

just like malaysia1, we knew, you people are dead worried....to the core.....that the politics that you people spins are getting back at you guys....especially the old man who has to wear the setanjak!....and the gedebe who has to swing the keris up in the air.....all in the name of PERKOSA bangsa!!!

The MIND!!!

jai said...

Kah kah kah...

Kepala hotak ko la amirmhd!!!

Bila isu umno bersekongkol dengan yahudi dibongkar oleh bro The MIND ko kata hasutan, yang bijaN terang2 ambil yahudi APCO laknatullah jadi penasihat ko tak kata apa pulak???

Macam ni ko kata ko BEBAS???

BEBAS apa kalau kepala hotak ko penuh dengan biru karat UMNgOk???

Bebas kepala bana ko namanya tu!!!

Kah kah kah...

fidel castro said...

saudara amirmhd.
bawak bertaubatlah sebelum ajal menjemputmu.
di sini penitip berjuang demi keadilan tak kan saudara tak reti pakai akal.
bila orang kata saudara bodoh lansung nak ambil tindakan menghasut.
apa barang ugut mengugut. baik potong kemaluan saudara, beri makan kat nazri biawak.

Balabaque said...

Firefly said...
The Senile Mindset,

why u keep on questioning the relationship between Malaysia and USA?stupid!!!stupid!!!!stupid!!!stupid.anything wrong with it?i don't see any wrong doing done by our passed and current PM to have a good relationship with USA.If the biliteral relationship just for the goodness for Malaysian, so this relationship should be maintained.please tell me, which country in this world that totally don't have any relationship with USA?you are bloody stupid idiot without brain Malaysian who want to create 'havoc' over here and also try to convey a wrong message to malaysian just to influence Malaysian to follow your 'rhythem'.can u give the guarantee that if PR taking over Malaysia, PR will end up relationship with USA?don't try to be hypocrite.i feel wana vomit blood seeing your stupid comment.
_______________________
wei mr fireflyflyaway.....

- there is nothing wrong to build a relationship with USA if its bring good outcome to our country...

- but beware.... jangan suka2 jalin hubungan dengan USA & yahudi apatah lagi dengan membiarkan USA n YAHUDI (APCO) memegang data2 keselamatan negara....utk pngetahuan am kpd engkau yg bebal...Yahudi ialah sekutu USA....

- wei mr. fireflyflyaway... apa yg the mind cuba jelaskan ialah kelicikan USA dan yahudi "mencipta" cerita, isu, dan jalan untuk mengapi2kan dan menjahanamkan keamanan sesebuah negara (Islam amnya)....

- siapa yg stupid sebenarnya???? engkau atau USA@yahudi???? engkau tu yg stupid kerana x nampak siapakah USA n Yahudi ini sebenarnya....

- engkau pernah nampak filem "Prison Break"??? walau itu cuma filem, tapi sebanyak2 ia menceritakan tentang cerita sebenar kelicikan org2 belakang USA "mempermainkan" politik dan keselamatan negara mereka....

- engkau sama juga macam amirmhd.... engkau x layak untuk menuduh kami mencipta havoc sekirannya engkau x dapat menafikan penglibatan yahudi dalam APCO....

- jgn hujah ikut suka sja...cari fakta... baru lah kitaorg respect kat u... ni apa???komen kosong????

- nazri + amirmhd + firefly + pak leman = BEBAL, BENGAP, MANGKUK, BAHALOL....

mad said...

laporan taklimat khas kdn 23 nov 2008

http://www.malaysiawaves.com/2010/04/hishamuddin-tun-hussein-tak-tahu-yahudi.html

Anonymous said...

alo telurr kecik....

what say you?....Have you been OR stayed in USA? For your info, the American citizens are also very very very angry with the minority Jews who are controlling every aspect of that nation...(and the proxy politicians who are also like our politicians here).....politics, economy, social....and there is in fact a rise in white and black supremacy movement there already.....open militancy!

the minority jews + the corrupt whites and blacks (proxys that they are feeding!) are sucking the wealth of the nation....and the majority whites and the blacks + the original people are already showing signs of discontent.....In 1994-6, this phenomenon is already rife....and now in 2010, I bet the anger of the majority is much more!

In malaysia, they are feeding the umno/bn goons....to be their proxy. No doubt, some in PR are already being infiltrated. The question is till when are we gonna be fools serving them?....not USA .....but the Jews!

This is the central element of my writings. If you have small telurr, what will be the size of your brain to understand and decipher what I have written.

How long will they be playing the same game....sucking blood from every citizens of the world? I am referring to the Jews here.

Anyone who befriends the Jews who sucks their own people's blood, that person does not deserved to live within that community, state, nation and even this world. No one should take advantage of others....be it amongst malaysian...and amongst nations....race, religion and creed.....

Jewish proxys and converts are eating the wealth of this world.....and we see everywhere, sufferings, hunger, oppressions, wars......for the Jews, its them or the Goyims (non Jews!).....It's not just the economy stupid...it's their race (jews) and their religion (judaism) ONLY.

amirmhd, telurr kecik....if you want to sell your religious obligation or even your mom and dad, the Jews will help you do just that.....you get some wealth....but they will eat you up later....race, religion, nation...

The MIND!!!

storm62 said...

hello saudara amirmhd,

you chicken out? as usual you APNO melayus always hit and run. baling batu, sembunyi tangan....kah kah kah....and you APNO melayus aren't ashame to call yourself "juara Rakyat"? pejuang Islam?

hello APNO melayu amirmhd, the Rakyat of Malaysia do NOT need traitors like you to defend for them. i know you are reading all the comments above, but you have no answers to all the above, as a traitor to Agama, Bangsa Dan Negara.

i feel so sorry for Malaysians like you, amirmhd, the biawak, pak lemak, the firefly and many misled APNO followers for getting so HURT when the TRUTH Prevails..remember GOD is GREAT!

Anonymous said...

Salam semua,

had a rare occassion of meeting my 2 brothers recently....we talked for about 3 hours!

in conclusion, we remembered what our dear dad has said....about 35 years ago....and what we had heard the tokguru weekly classes in our kampong surau...

i) there will be less alims to lead the ummah/masses.....as most will be dead by then.
ii) the olds will be unknowledgeable to lead and organise the community....many are 'ball- carriers'!
iii) men lives the life of self serving....ikut nafsu-nafsi
iv) the wealth of the nation will be circulating amongst a handful......(read melayu-umco)
v) oppression is the end results.....

i) to iv) has been ongoing and v) is on the verge of it!.....

this is the state of this nation and the ummah (and mankind) the world over.....and yet, there are many yahud converts determined to make v) a destined target......

and mankind are supposed to succumb?

The MIND!!!

Anonymous said...

Salam sahabat2 KR..

Suke betul bace hujah2 yang membidas puak umngok yahudi dalam nih..penuh dengan fakta...dan bila sahabat2 KR membidas..maka puak2 tersebut akan terus menyepi..kelu dan tiada fakta yang dikemukakan...thanks to sahabat2 KR...moga tiba masa nya nnati kita akan dipimpin oleh pemimpin yang benar berwibawa..selamat kan malaysia...

-TumpangLalu-

Anonymous said...

amirmhd, this is what you alleged of me....and those who believed in me....

"A very twisted tale that you have been telling all this while... I pity yr beliefs and the people who believe you for you will live a live of hatred, suspicious, other people are always wrong, and the such."

amir, for your info, I lived the life of a muslim AND a mukmin. I dont need to apologise for who and what I am. I dont portray myself like a liberal, an intellect born from a foreign university....or that of a saint. I am a muslim....PERIOD!

Hence I lived an easy life. I speak the truth and I dont have to curry flavor or be a ball-carrier at any moment of my life!. All the knowledge (ILMU) that I have gained is thankfully from Allah. All ilmus about the wrongs of the half cooked jews are also from him....he has mentioned all these in the Al Quran...and also, I hold steadfastly the sayings of Prophet Muhammad saw. I am still the same man I am born...a malay muslim.

When people uses different hats at a different time, day and seasons, then they are actors in this world stage.....and that's why many are still at it even at their very very very old age......and yet they find it insecure to leave the stage!

politics is the art of deceiving....this is the age old REALPOLITIK definition.....and this race, the malays and this nation, Malaysia have been dragged deep into the politiking of ONE man....the mamak....and worse, he has a non muslim....a declared enemy of Islam as stated by Allah the Almighty in the Holy Quran as his mentor, guru and advisor......

and yet, he is busily putting all blames to others....DSAI, paklah....and now on Najib.....why amir?.....why has this got to happen?....he only wants us to remember him for the grandious projects and not the effects of his primiership tenure?

This man is a chameleon and he still is trying to change his colour. BY backing Perkasa, he knew if the malays are to rise outside umno, then he will be doomed. So he asked his long-time gedebe to form Perkasa and quickly allign 67 malay NGO to form MPM....why?....he wants to hijack the malay reform movement....and he wants to silence dissent.....of the malays and the rakyats!....

Amir, I dont have to hate and I dont have to instigate others to hate Dr M and umno....everything has already TERBARAI, TERLONDEH, TERBURAI, TERBOGEL.....for all the rakyats of this nation to judge....that's all!

amirmhd....your name has 2 meanings associated to it....Amir....a leader of the muslims....and Muhammad....the holy Prophet of Islam.....

my honest and simple question to you is this ....ARE YOU TOTALLY two OR one of EITHER?...my honest answer to you is....you are neither any of such....why?....coz you are wearing different hats....in your life.... and for the cause and persons you are dearly defending..... and it never benefits mankind.....let alone the malays and malaysians today.....

lets be honest my friend...be sincerely honest!

The MIND!!!

amirmhd said...

wahhhh...

bermati2an korng nak mempertahankan "fakta" yg korng claim kan "fakta" ek, sedangkan The Mind sendiri kata dia "relate"kan all those stories yg dia dapat "wahyu" dr Tuhan supaya dia diberi "fahaman" tentang apa yg terjadi dan bakal terjadi. Jangan mengaku lepas ni yg dia ni iras2 nabi sudah lah...

The Mind, mind you, though I never claim I'm religous, in all my writings I do put my own name without fear. What r u people feared of to put yr own name - The Mind, storm62, and the rest? Kata berjuang tanpa takut, hanya takutkan Allah, kata korng "telur besar". A simple fact.

The reason I kept quiet was so that I can see bagaimana u people try to create yr alibi in trying to support what u people claim. The Mind, katanya berlandaskan Al-Quran dan Hadith - surah and hadith mana yg diguna dlm "cerita" ko tu? Takkan lah main pakai "dapat alamat dlm mimpi" jer.., saintifik la sket.

Tu yg aku tanya dr dulu korng x jwb2 lagi tu: kalu la TDM tu agen Yahudi mcm The Mind claim melalui fakta yg dia celarukan dgn "cerita" lain tu kenapa
(1) dgn lantang TDM bantai Yahudi n USA on Palestin isues?
(2) TDM dgn berani went against the British and Australia, and USA?
(3) TDM dgn lantang pertahankan negara2 Islam especially dunia ke-3?
(4) Criminalize War yg TDM perjuangkan?

Mana tindak tanduk TDM yg menyokong Yahudi? Cuba senaraikan The Mind senag sket aku dan org2 lain nampak. SO far yg ko bentangkan "cerita" yg ko "relate"kan. Macam dongeng la lebih kurang...

amirmhd said...

The Mind & the rest:

Agk2 korang lah, nabi/rasul mana yg guna nama samaran dlm perjuangan dia ek? korng x brani nak siar nama betul ke? ke sebab nama korng bunyi mcm nama2 yahudi?

Mana2 org yg komen aku kata "War is about Economy" tu cuba korng tunjuk perang mana yg bukan kerana ekonomi. Korng x kaji ke kenapa Perang Badar terjadi kenapa kafir Quraish perang Muslim di Madinah tu? Ko ingat sebab kafir2 terancam Muhammad s.a.w. bawa Islam ke? Islam bukan agama baru beb, Quran bukan Kitab baru beb. "Kitab yg membenarkan kitab2 terdahulu" Bukan ke korng dulu yg heboh2 kata org2 kafir zaman Nabi pun sebut Tuhan tu Allah, so kenapa nak perang Muhammad pulak? Sebab... pengaruh yg dibawa Muhammad telah/boleh menjangkau ke seluruh jazirah Arab dan sekutu2 Quraish dan boleh menjadi ancaman ke atas sosio-ekonomi Quaraish. Korng ras Yahudi belasah Palestin tu sebab apa? Cuba korng tengok duduk-lalu Palestin tu dalam pergerakan darat kawasan penghubung Arab, Afrika, Eropah? Staretgik tak?

The Mind, kalau kau benci sangat kat TDM, UMNO, BN, apa alternatifnya? Cuba kau ceritakan "keindahan" alternatif tu pulak supaya boleh kita "lawati" bersama. Ke ko nak tubuhkan parti politik yg baru? Ko dah cerita2 keburukan2 tak elok x bagus x guna laknatullah, so apa alternatifnya? Apa nak buat skrng ni?

Jawab, jawab, jawab...

Anonymous said...

amir,

seorang 'AMIR' tapi BERTUHANKAN YAHUD Laknatullah!....macam guru dia jugak ...mamak kerala......

the 4 points you mentioned about the mamak's efort, it is just a smokescreen.......as I have said, the Jews created false heroes amongst us.....we have many names....but they all served the interest of the Jews!.....

Bro, the damage mamak ni buat ke negara, Islam dan bangsa mulia melayu terlalu besar.....terlalu besar.....dan dia akan rasa kepedihannya nanti.....gua nampak dia dengan berghaim ali atas pentas perkasa, gua tahu dia sedang tak senang duduk.....olang cina kata.....ala manyak lisau looo....

dan lu pulak jugak kenalah tak senang duduk kena jawab bagi pihak dia.....apasal?

pasal saintifik tu...ini cerita mata satu beb....tak nampak tak caya!....mata satu memang gitu beb!.....yang tak nampak tak boleh citer.....itu mata satu beb!......kalu gitu mir, why talk about rukun iman?....kenapa nak citer pasal bab ghaib kan?....benda tak nampak beb....pasal mata satu beb!.....

mir, rukun IMAN ada 6 perkara.....HANYA satu sahaja yang kita boleh lihat hari ini....iaitu AlQuran nul karim.....yang lain semua tak nampak.....Allah, Nabi/Rasul, Malaikat, Kitab2 (yang ada dan masih sahih, hanya Al Quran....tak taulah kalu guru2 Yahud bos ko tu boleh beri kita semua lihat kitab Taurat ASLI!), Kiamat, dan Qada' dan Qadar....mana benda yang boleh dibuktikan secara saintifik dan boleh dilihat hari ni mir?....mana?....so tak payah ke kita nak percaya benda2 nih because CANNOT PROVEN SCIENTIFICALLY?.......

Bro, lu sudah bertaraf TAKABBUR la beb.... lu sudah CABAR kekuasaaan Allah la beb!.....

perancangan Yahud yang gua tuliskan lu kata apa?....ini gua sendiri Allah izinkan untuk MELIHAT DAN MENDENGAR di USA la beb....gua tak tipu, ini bukan mimpi la beb....itu ketentuan Allah.....you have problem with that fact?......fact on KETENTUAN ALLAH nih?

you THOUGHT you are intelligent.....but you will be trapped with your own brains coz you are in fact being 'carried away' by the nemesis of Azazil on earth....the Yahud LAKNATULLAH!.....

gua bukan macam lu dan mamak kerala tu.....

The MIND!!!

Anonymous said...

pasal alternatif tu mir, kena refer Al Quran dan Al Hadis Nabis saw lah....

bukan boleh guna akai.....guna akai sangat la yang sebabkan dia dok diri sebelah berghaim ali menghunus keris atas pentas perkasa tu....

ni namanya .....main politik sampai mati!....pasai guna akai semata!.....ingat pandai....rupa2nya bongok....dibuai soldadu2 Azazil......

mir, ini benda dalam Al Quran, banyak ayat2 yang Allah beri ingatan....tapi tak ikut apsal?....yang dok ikut soldadu Azazil kenapa?.....dok takut Azazil why? why? why?.....

cara lu tulih macam kita orang2 Islam takde pilihan lain selain ikut mainan Azazil/Yahud ni saja la.....tapi gua tak helan....pasai ini pun la yang Azazil dok ajar soldadu2 dia....dan pekena pengikut tegar soldadu2 dia tu....macam lu dan tok lu tu......

modus operandii mereka mudah....tekanan diberi sehingga mereka akan IKUT CARA KITA!!!!....

inilah hakikatnya mir.....lu boleh paham ka ni benda?....benda hakikat ni?

ini Nabi Muhammad saw ada pesan melalui Hadis baginda....ini bab zaman.....ada gua tulis dalam titipan gua dulu.....zaman silih berganti....kini kita dalam zaman penindasan yang menekan!.....lu pun sudah admit seolah2 kita sudah tiada pilihan....kena tekan, maka ikutlah!.....tapi Nabi saw ada sambung itu Hadis....akan ada zaman Khalifah mengikut kenabian selepas itu.....

ini Nabi bersabda....bukan gua beb....since Nabi tak nampak SCIENTIFICALLY....so Azazil says you dont have to BELIEVE with this Hadis!....that's the logic I see when you question the alternative options....

As far as I am concerned, it is very clear....crystal clear....zaman ini akan datang.... dan Allah pun ada janji dalam beberapa ayat Al Quran.....

using your logic, tak nampak tak payah percaya!....so teruskan percaya kepada kesesatan yang Azazil rencanakan itu.....

Ingat mir, pakai akai semata.....bole mati!.....

The MIND!!!

Anonymous said...

amir,

the fact that you have to DONGENGKAN the facts and those incidents that I have written just showed how insecure you and your boss is la.....

you get OVERWHELMED by the Jews.....easily....

The MIND!!!

Anonymous said...

amir...ini yang lu tulis...

"Ko ingat sebab kafir2 terancam Muhammad s.a.w. bawa Islam ke? Islam bukan agama baru beb, Quran bukan Kitab baru beb. "Kitab yg membenarkan kitab2 terdahulu")"

aha....inilah dia sengal nya otak ko yang TERLALU BIJAK tuuu....

religiously....ie in the name of Allah the Almighty, memang yahud sudah tertekan....mereka sudah TIPU agama Allah yang di bawa oleh Nabi2 di kalangan mereka.....pasai tipu, pasai tu lah takut....takut sebab mereka sudah SESATKAN agama Allah yang sebenar tuuu!....Nabi mereka caci, bunuh!

ekonomi amende beb.... lu bawak lari ini citer ke ekonomi kerana ko nak COVER penipuan Yahud bab agama ini lah ya.....hebat ko BELA yahud beb....Bila Al Quran sudah MEMBENARKAN agama terdahulu, maka PENIPUAN yahud terbarai beb....itu yang mereka takut tu ....itu yang mereka serang Nabi Muhammad saw tu....inilah sebenarnya woi......ekonomi amende!

susah payah ko pusing citer....ekonomi....macam mamak tu selalu kata....KUNUN!!!....ekonomi kunun!....KAPLA otak lu la beb.....

agama Allah hanya satu....Yahud selaku soldadu Iblis gan Syaitan sudah ubah kitab2 Nabi mereka......

amir, within 3 hours of the Israel assault of Jordan/West Bank in Jerusalem in 1967, Israeli commando has overtook the Royal Jordanian Museum.....why?....economy?.....my FOOT!....they are trying very hard to besiege and REGAIN control of the Dead Sea Scrolls....that's the reason....why?....

much of the contents in the Dead Sea Scrolls tells the truth about Allah the Almighty....and hence it is very clear SHOWING the glaring hypocrisy and cheats the Jews have been propagating about the Torah and the Bible (they SCREWED UP THE TRUTH...THEY CHEATED!)

that's why they attack the West Bank!....economy?....4ekor-no-mi...adala beb....

just like the jews, who cheated, swindled, diverted, deceived then.....but today, till today they are shouldering the effects of their past .....KESESATAN yang mereka lahirkan!.....

I see the same thing happening today in umno....and yet the mamak needs to form perkasa....still TRYING TO DECEIVE the malays?.....

alo....nazri ko bole tipu....cikgu pencen pun bole...pak leman dia dah redha ditipu oleh mamak...malaysia1, firefly, jamal jlj....pong sama....lu ngan mamak bole tipu....guna Yahud sebagai penasihat...ideologue....teori2 REALpolitik kissinger....tipu sana...main sini...cucuk lagi...hali2....main2....sampai tua mau mati pong buat kerje tuuu.....

mir, hakikatnya, lu SUDAH ikut cara kita (cara Yahud@Iblis@Syaitan@Azazil!)....and proud of it!

The MIND!!!

Anonymous said...

PENIPU mesti kena TIPU tiap2 hali pasai mau tutup itu dulu dan semalam punya TIPU....

inilah hasilnya ikut resmi Yahud.....dan umno sedang bergelut dengan masaalah ini....pasai apa?...pasai itu olang sudah peluk Yahud sulah lama....sejak 1968!.....

ini ali (hari), umno mau kena guna Yahud jugak untuk olang mesia nampak umno baik....

maka APCO adalah pilihan yahudi celup di malaysia!

what about Kissinger Associates?......amende tu?......cacing ka?.....ulaq?......atau nama kueh ore iban?.....

kekekekekkk......

The MIND!!!

amirmhd said...

The Mind:

So the Jews created false heroes... Jadi siapa the real heroes? DSAI? Lim Kit Siang? Azmin? Khalid Ibrahim? Lim Guan Eng? Karpal Singh?

So lu kata TDM dah buat kerosakan yg besar kpd negara kpd Melayu kpd Islam... Apa dia? Sebutkanlah. Senaraikanlah, janganlah cakap mcm bomoh "terkena buatan org ni, org dekat jugak ni. Penyakit dalam ni..." Lu part time bomoh ke?

Huh, mata satu? Ni apa ni, Dajjal ke yg ko sebut ni beb? Ko tau ke Dajjal tu apa n siapa? Dajjal tu sgt pandai bermain dgn kata2 beb... Ko rasa ko pandai putar mcm Dajjal x beb?

Rukun Iman x boleh dibuktikan secara saintifik? Ko ni bebal lg membebalkan ke pe? Ko tau ke saintifik tu pe? Syahadah tu saintifik, Al-Quran tu saintifik, Nabi tu saintifik, Qada-Qadar tu saintifik. Ko x reti jgn cakap ikut sedap je beb, lama ko duduk dlm neraka kalu buat keje sesat dan menyesatkan ni beb.

amirmhd said...

The Mind:

"Bro, lu sudah bertaraf TAKABBUR la beb.... lu sudah CABAR kekuasaaan Allah la beb!.....

perancangan Yahud yang gua tuliskan lu kata apa?....ini gua sendiri Allah izinkan untuk MELIHAT DAN MENDENGAR di USA la beb....gua tak tipu, ini bukan mimpi la beb....itu ketentuan Allah.....you have problem with that fact?......fact on KETENTUAN ALLAH nih?"

- kira lu dah dapay wahyu la ni ek? KETENTUAN tu kan part of Qadha & Qadar, td lu kata Q&Q tu x saintifik! Cakap belit2 mcm Yahudi lu ni beb! Wa xde problem dgn mimpi lu tu beb, yg jadik problem lu nak paksa org terima mimpi lu tu beb, kalu org x terima org tu takabbur, cabar Tuhan! Lu x baca Al-Quran ke ada berapa banyak ayat dlm Al-Quran tu berakhir dgn "...kpd mereka yg memikirkan" - apa maknanya beb? Maknanya pakai otak, kaji, teliti, cari bukti, analisa, buat rumusan, uji rumusan, bincangkan (kan ke ini saintifik?). Lu nak suruh terima bulat2 mimpi lu tuh?!

Al-Quran kata "Iqrak" - Baca, bila baca maknanya belajar - boleh ke belajar x pakai otak, x guna akal, x berfikir? Tapi lu kata apa? "... bukan boleh guna akai.....guna akai sangat la yang sebabkan dia dok diri sebelah berghaim ali menghunus keris atas pentas perkasa tu....

ni namanya .....main politik sampai mati!....pasai guna akai semata!.....ingat pandai....rupa2nya bongok....dibuai soldadu2 Azazil......"

Oh, The Mind yg midless dan tiada keteluran utk membubuh nama sebenar! Pakai akal beb...

amirmhd said...

The Mind(less):

So agak2 ko la kenapa yg Jew ni beriya2 nak menutup bukti yg deme ni dah sesatkan Islam? Mari kita cuba jawab murid2: Sebab deme malu nak kuar tv nanti? sebab deme takut kena kutuk yg deme ni org2 x beriman? sebab deme takut masuk neraka?

Sebab... kalu tembelang deme pecah 1 dunia tau deme menipu 1 dunia x mau pecaya anutan mereka 1 dunia x maun berurusan dgn deme habislah kerajaan deme... Mcm mana habis? 80% drp galian asli dunia duduknya dlm negara2 Islam, kalu Islam bersatu-padu Islam akan control ekonomi, habislah kerajaan deme... Kerana itu deme pastikan Islam sentiasa berperang sesama Islam, mundur dan sentiasa bergantung kpd deme...

Yu bukan sebab EKONOMI ke beb? Lu ingat Dajjal tu sape beb? Dajjal control dunia macamana beb? X tau? X tau pegi blaja lg.., tanya kat DSAI pun boleh jgk

Anonymous said...

amir,

TIAP2 hari, sudah beberapa hari....diULANG TAYANG.....tiap2 hali....gua ingat tiap tiap hali, itu obama salam najib kat USA....tiap2 hali itu obama takde keje lain mau kena salam sama najib....tiap2 ali....kalu tak salam sama najib, itu Yahudi baham dia maaa....

inilah hakikatnya...

di tambah lagi, mesia adalah negara ISLAM PROGRESSIF yang termoden!.....ini sudah di skripkan oleh YAHUDI/APCO....dijual gambar ni tiap2 hari.....

tambah lagi....

ini lawatan paling berjaya!....najib ciakap....

berjaya apa?....sudah jadi balaci....kowtow....halang Iran bangunkan tenaga nuklear untuk tenaga.....Yahud takut, maka ada lah paksanggup beragama Islam jadi TUKANG TEKAN!.....

kat mesia....ISLAM apa?....saksi mati dalam balai pulis dan kat halaman SPRM.....nak cover siapa?....ISLAM kunun....tuduh liwat....tapi olang yang ngaku ada bukti TAKUT masuk mahhahkakhahmamahha....ini ORANG FASIK namanya.....ikut hukum Al Quran.....FASIK!...

tapi itu kes hari ni dikitar semula....dan Mahkahmahanahhah TINGGI SYARIAH jugak ditekan supaya tolak kes ini.....tuntutan Qazaf di tolak oleh MENTERI AGAMA.......kena tekan beb?.....ikut ciakap sapa beb?......

mir, inilah akibat mainan mamak dengan Yahudi sejak 1968......kita semua lihat sahajalah kesan nya......

tapi yahudi kata itu olang pejuang Islam maaaa.....

The MIND!!!

p/s - amir muhamad MENGANGGUK sampai TERHANTUK!!!

Anonymous said...

Salam Bro sofi,

bila gua tulis pasal mimpi ni?. Budak amir cakap gua cerita pasal mimpi....wahyu....bila gua cakap gitu?....adakah bro sofi?

apa yang ditulis diatas adalah nyata berlaku di USA dan dunia ini....aku tak ingat pun tulis pasal mimpi....dia yang kata....dan dia tambah perkataan wahyu....ini taktik yahudi yang nyata...benda ada di tiadakan....yang tak ada diadakan!....

siapa yahud yang membelit nih?....aku ke dia?....tolong Bro Sofi.....TQ

The MIND!!!

amirmhd said...

Aiyoooo...

Tolong! Tolong! Tolong! The Mind dah mintak mintak tolong kat KR! Tolong! Tolong! Tolong!

Tapi... yg aku tanya x dijawab jugak, hal Najib jumpa Obama plak yg dia sebok citer...

1 lagi "mimpi" yg bakal dijadikan "wahyu" dek The Mind.

Jawab la soalan2 yg aku tanya tu... Dah kering idea nak putar alam ke The Mind? Pelik kalu tali barut Yahudi boleh kering idea nak putar alam ni?!!!

Ahak! Ahak! Ahak!

Anonymous said...

amirmhd,
Tak usah cakap banyak, kamu adalah diantara pengkhianat bangsa, agama dan negara. Tak perlu tengok muka kamu, bahasa kamu sudah cukup menggambarkan bahawasanya, kamu adalah kaki bodek, ampu yg bergantung hidup pd projek kerajaan BN.