Thursday, February 16, 2012

Ketatkan Faraj Yang Longgar: Untuk Wanita Berkahwin Sahaja

Selain payudara, faraj adalah mahkota wanita yang amat penting untuk diberi perhatian. Wanita yang mempunyai payudara yang pejal dan tegang tetapi farajnya longgar sehingga tidak memberi kesan nikmat kepada suami semasa berjimak biasanya akan menjadi antara penyembab kepada masalah rumahtangga.

Faraj yang baik akan memberi kemutan atau grip yang segar dan menyeluruh kepada zakar pasangannya semasa mereka berjimak.

Selain daripada menjaga pemakanan, wanita (terutamanya yang pernah melahirkan anak) bolih mengetatkan semula faraj mereka dengan cara senanam kemutan.

Cara senaman kemutan: Ketatkan (kemut) lubang kencing seperti menahan kencing untuk beberapa saat dan kemudian lepaskan. Wanita bolih buat latihan kemutan ini pada bila-bila masa walaupun semasa sedang berjalan dan di mana sahaja. Senaman kemut seperti ini memberikan kesan yang amat hebat kepada daya kemutan faraj wanita.

Cara menilai kehebatan kemutan: Semua wanita bolih menilai sendiri keberkesanan senaman kemutan faraj mereka dengan melakukan ujian 'Kemut Jari'. Caranya, dalam keadaan mencangkong masukkan jari kelengking. Masukkan sedalam mungkin dan cuba kemut jari kelengking sendiri. Andai jari anda dapat merasa kekemasan dan kehebatan kemutan anda, ertinya kemutan faraj anda memang hebat!

Selamat mencuba. (klik di sini)