Thursday, May 10, 2012

Ida Sweet Akan Terjah Rumah Najib, Tuntut Ganti Rugi

"Saya pun nk terjah umah najib jugak laa.. kalau esok jalan jem angkara sambutan 66 thn umno, masa saya terbuang, kos petrol lg bertambah masa jln jem, sapa nak bayar ni kerugian saya ni??"

Awek cun melecun, Ida Sweet membuat kenyataan (komen) itu di media dalam talian MalaysiaKini hari ini. Ida Sweet membuat kenyataan balasnya terhadap tindakan HARAM JADAH Pertubuhan Ikatan Usahawan Kecil dan Sederhana Malaysia (IKHLAS) yang menerjah' rumah Pengerusi Gabungan Pilihan Raya Bersih dan Adil (BERSIH) Datuk Ambiga Sreenevasan di Bukit Damansara dengan membuka gerai burger. Peliknya HARAM JADAH Dewan Bandar raya Kuala Lumpur tidak mengambil apa-apa tindakan terhadap HARAMJADAH-HARAMJADAH itu. 

Kerajaan Rakyat yakin tindakan HARAM JADAH Pertubuhan Ikatan Usahawan Kecil dan Sederhana Malaysia (IKHLAS) itu telah memdapat restu daripada Najib Razak

Kerajaan Rakyat juga yakin jantan sundal ini (klik sini) dan kumpulan HARAMJADAH ini (klik di sini) akan menyokong penuh tindakan sundal Pertubuhan Ikatan Usahawan Kecil dan Sederhana Malaysia (IKHLAS) keparat itu.