Sunday, June 3, 2012

Muhyiddin Yassin dilaporkan sakit tenat, perlu diberi bantuan oksigen

Lintah darat Vincent Tan, Mahathir, Muhyiddin

Kerajaan Rakyat dalam posting tanggal 26hb Mei 2012 (di sini) melaporkan tentang tahap kesihatan bekas perdana menteri, Tun Dr. Mahathir yang semakin kritikal dan mengharapkan rakyat doakan Tun kembali pulih. 

Belumpun sempat Tun Mahathir pulih daripada penyakit peliknya, seorang lagi pemimpin kanan paksi syaitan dihinggapi penyakit yang hampir sama dengan yang dideritai olih Tun Mahathir.

Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin menyokong teori yang dikemukakan mantan perdana menteri Tun Dr Mahathir Mohamad bahawa Pakatan Rakyat akan mengadakan demonstrasi besar sekiranya tewas dalam pilihan raya akan datang.
Dalam ucapannya ketika melancarkan jentera BN Kuala Lumpur hari ini, Muhyiddin juga menyetujui pandangan Mahathir bahawa perhimpunan BERSIH 3.0 merupakan pemula kepada kekacauan selepas pilihan raya.
 Alamak... puak-puak paksi syaitan UMNO ini mesti dipaksa ulangkaji sejarah UMNO (klik di sini) dan perancangan UMNO jahat dengan kerjasama Polis Diraja Malaysia (di sini) dan (di sini). UMNO BN turut berpakat dengan hanjing-hanjing belaan mereka di Suruhanjaya Pilihan raya dengan mengizinkan 'Tanah bin Kubo' menjadi pengundi dan 'Biji Kelentit' menjadi calon YB seperti yang mereka lakukan (di sini). Malahan puak-puak paksi syaitan UMNO ini juga bersekongkol dengan agen-agen kongsi gelap untuk menghancurkan negara dan masa depan rakyat Malaysia (Bukti di sini).

Apa yang sebenarnya akan dilakukan: "UMNO Barisan Nasional akan mengadakan demonstrasi besar sekiranya tewas dalam pilihan raya akan datang" UMNO takut kehilangan kuasa. Bagi UMNO dan BN, hilang kuasa bererti hilang harta.

Klik Topik di bawah untuk bacaan seterusnya
UMNO - Umno Haramjadah – Warta Kerajaan -  Payudara -  Faraj –  
Ustad gian cipap - Ustad PKR kaki betina -