Saturday, July 7, 2012

Kerana Uncleseekers ada jadi bacul, ada yang jadi haramjadah!

Cuba tanya Permaisuri Aisyah, Uncleseekers isap morfin ke tak?
Entah haramjadah mana punya kerja pulak ni? Masa Uncleseekers dan adik (Siti Nadhirah) ditahan di Tol Senawang alasan penahanan itu kononnya Syed Abdullah Syed Husein (Uncleseekers) menfitnah Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar melalui penulisan di blognya, tetapi sekarang diputar belitkan pulak kononnya air kencing Uncleseekers positif dadah jenis morfin!

Cuba baca blog Ikut Suka Aku, kalau seorang perokok Gudang Garam diambil urine test, apa resultnya? Baca results urine test di sini.

KerajaanRakyat cadangkan, kalau rajin sangat hendak mengecheck urine, pergi hangkut 7 lori, 2 kapal perokok tegar Gudang Garam jenis Surya dan buatlah urine test sepuas-puasnya!


Tidak cukup dengan pelbagai pengkhianatan terhadap rakyat marhaen selama ini,  haramjadah sundal mana pulak yang godam dan melupuskan blog Uncleseekers?

Kalau jujur menuduh Uncleseekers menfitnah Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar melalui penulisan di blognya, siasatlah blog tersebut. Apa kejadah blog yang perlu dijadikan sebagai bahan bukti itu dilupuskan?

Sebagai contoh, rakyat mengatakan Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim ( Crown Prince Of Johor ) sebagai kurang sopan, rakyat punya bukti, 
........ dan buktinya di sini!!!Kerajaan Rakyat ingin sangat hendak tahu kerana setiap tahun beratus juta Ringgit Malaysia dihabiskan untuk membayar kakitangan yang bertugas di Istana para Sultan. Kerajaan Rakyat ingin sangat hendak tahu kerana ...
Nota dari KR: Ingat.. ada Sultan berperangai tidak ubah macam sedara sepupu Syaitan, Pak sedara kepada Iblis. Macam itu punya perangai masih hendak dibiarkan juga? Hanya manusia bahalol yang menyokong Sultan ...
dan sila jelaskan, apakah hukumnya Mufti yang diamanahkan untuk menegur kesilapan umat Islam, termasuk Sultan Johor, (jika Sultan melakukan kesilapan) tetapi membiarkan kesilapan atau kealpaan itu terus berlaku?
Berdasarkan kepada petikan ayat-ayat Allah SWT di bawah, jika terdapat manusia, termasuk para Raja dan Sultan yang berperangai membazir serta bersifat ta'kabbur, maka mereka juga tidak ubah seperti iblis dan syaitan!

1 comment:

Anonymous said...

Jangan salah paham beb. Uncleseekers ni kambing korban sahaja. Maklumat dari jawapan loyar johor kat Dubai tu yg mereka mahu padamkan!

Mekaseh

gheng lama