Thursday, July 19, 2012

Sekor iblis berpangkat Inspektor Polis (Video 1 dan 2)

Rakaman 1  Rakaman 2
Seorang inspektor polis didakwa telah memukul dua pekerja hotel dengan buntut pistol selepas bertengkar dengan salah satu pekerja di Seremban semalam.
  Kejadian itu dirakam oleh CCTV hotel tersebut dan pihak pengurusannya telah menyerahkan video itu kepada Ahli Parlimen DAP Rasah, Anthony Loke, yang kemudian memuat-naik video itu dan berkongsinya di laman Facebook
Rupanya Polis tu menipu kita.... sial lahanat punya polis.. !! Tengok betul-betul.... ada nampak macam anjing tak? Itu pasal aku memang tak bekenan sangat dengan haramjadah mangkok berayun polis sundal ni.. ! 
Perangai kebanyakan polis dulu hingga kini macam sial haramjadah. Jawablah dengan semangat patriotik dan hati yang ikhlas. 1) Apakah gelaran untuk polis( mata-mata) yang tangkap Tok Janggut ? 2) Apakah gelaran ..
Ada atau tiada demonstrasi, perangai polis memang macam sial haramjadah! Kerajaan Rakyat : Kalau orang awam panggil polis ni babi atau anjing... memang tidak patut.... kerna kelaku banyak polis jauh lebih haramjadah ...