Saturday, August 4, 2012

18sx picture: Atas bertutup, bawah telanjang

Apa sebenarnya yang hendak dipamerkan oleh betina taraf longkang di atas? Kalau nak katakan bontotnya seksi, takde manapun. Perempuan kalau bontot lepir macam plywood, kira fail la tu. Kalau you orang nak beri markah, berapa agaknya betina longkang ni dapat? I beri dia 12/100 je! Tak lebih dari itu.

Ini gambar dari belakang, nak tengok gambar betina taraf longkang ni dari depan? 
> > > > > Carilah di sini atau di sini, pasti jumpa.

Sejak dua hari lepas hingga awal Dec ini saya mungkin busy sikit kerana screen model untuk program tahun depan. Ikut sempat, kadang-kadang 4, kadang-kadang sampai 10 orang sehari yang terpaksa di'screen test'.
Kalau nak diharapkan pegangan individu entah berapa peratuslah agaknya. ... bangsa majoriti?bro sofi, nasib baiklah skg ko bukan cikgu, kalau tidak ko pasti akan memberi markah A kpd setiap student ko.hanya disebabkan ko beriya-iya sgt nak mempertahankan majoriti student bangsa melayu ko tu maka walaupun student ko tu selayaknya dpt D ataupun E pun ko akan bagi markah A.maklumlah bangsa majoritilah katakan.betul tak?nilah ulasan teramat bodoh yg ...
My Dream Partner: Anwar Ibrahim. Sorrylah Jamaluddin Jarjis, gadis cum di bawah ini tidak minat you. Nazri Kangkong jauh sekali. Bau Nazri pun sudah cukup untuk menghilangkan mood dia. # Name: Chantelle Chuah ...