Thursday, August 9, 2012

Israel Dirikan Pusat Latihan Teroris untuk Lancarkan Operasi Pembunuhan

Seorang pegawai Pasukan Garda Revolusi Islam Iran (IRGC) mengatakan, regim Zionis Israel telah mendirikan pusat latihan teroris dan merencanakan pembunuhan tokoh-tokoh berpengaruh di negara-negara lain.

Leftnan Jenderal Ramezan Sharif, Ketua Department Hubungan Awam IRGC mengumumkan pada Rabu (8 Ogos), hari ini regim Zionis memiliki markas besar di organisasi internasional atas rencana pembunuhan dan program mendirikan berbagai pusat latihan bagi teroris.

Regim Zionis, kata Sharif, telah menggunakan kaedah pembunuhan untuk melenyapkan tokoh-tokoh berpengaruh di berbagai negara selama bertahun-tahun.

The Independent pada bulan Februari melaporkan bahwa Israel telah membentuk sebuah unit komando khusus yang dipimpin oleh Mayor Jenderal Shai Avita untuk melaksanakan operasi pembunuhan terhadap ilmuwan nuklear Iran dan misi sabotaj terhadap negara itu. (The Independent) 
BAITULMAKDIS: Majlis Perbandaran Israel memutuskan pekarangan Masjid Al-Aqsa sebagai kawasan taman awam, sekali gus membolehkan pendatang Yahudi berada di kawasan berkenaan pada bila-bila masa. Pemimpin ... kesialan dan keganasan puak yahudi terhadap puak Islam dan Keristian Arab.....tapi satu dunia tahu apa matlamat zionis.....mendirikan berhala BARU atas runtuhan masjid Al-Aqsa..  

Bermulalah zaman di mana rakyat Amerika dipergunakan dan diperbodohkan oleh Yahudi utk mencapai matlamat Zionis di Israel. NWO adalah matlamat utk Yahudi memerintah dunia melalui 1 kerajaan berpusat.
"Israel berupaya menciptakan fitnah antara pengikut Ahlu Sunnah dan Syiah. Zionis mulai .
An-Nahar cetakan Beirut seraya menyinggung kerjasama Arab Saudi dan rezim Zionis Israel untuk melawan Iran
Nasib rakyat Palestin dan peranan kerajaan zionis Israel menjadi masalah antarabangsa dan kemanusiaan, dan bukan untuk ahli-ahli politik Malaysia mengambil peluang menawan hati para pengundi Melayu beragama ...
Menjadi pengetahuan umum orang-orang penting dan penasihat APCO berhubung kait dengan Zionis Israel, seperti Shimon Shein (bekas Duta Israel ke Jerman), Itamar Rabinovich (bekas duta Israel ke Amerika Syarikat), ...
Dah terBUKTI puak UMCO(umno+apco) yg korang sembah tu dah mengadai Rakyat Malaysia dan Keselamatan Negara kpd zionist israel. kenapa puak haramjadah ko semua duk diam2? kenapa tak protest? kenapa tak ...
BAITULMAKDIS: Mantan perdana menteri Israel, Ehud Olmert, semalam didapati bersalah atas tuduhan rasuah dalam kes jenayah pertama melibatkan seorang mantan perdana menteri negara itu. Namun, Olmert dibebaskan daripada dua lagi tuduhan, dalam apa yang dilihat sebagai kemenangan besar ..
Kami juga tidak rela, memperjudikan nasib dan keselamatan rakyat, dengan sewenang-wenangnya membiarkan Regim UMNO-Barisan Nasional melantik Regim Zionis-Israel yang terkenal dengan kezaliman dan ...
Pelik kan..??" tak pelik pun, sbb sblm ni mamak derduyun2 masuk amno n mamak madey pun pernah memerintah malaysia dan sekarang ni zionis israel plak dlm kepala otak Najibtuya..
TUNIS: Seorang pengawal peribadi mantan Presiden Tunisia Zine El Abidine Ben Ali mendedahkan bahawa isteri Encik Ben Ali, Cik Leila Trabelsi, sebenarnya adalah ejen kepada agensi perisikan Israel, Mossad, dan menjadi dalang di sebalik pembunuhan beberapa tokoh kanan Palestin. Dalam pengakuannya, pengawal peribadi itu,
Israel merupakan salah sebuah negara pembekal rokok terbesar dunia, namun rakyatnya tidak digalakkan menghisap rokok yang mereka cipta kerna mereka tahu akan bahana dalam kandungannya!. 
Sebelum ini Umno membawa masuk agen zionis, APCO ke Bukit Aman. (kenali siapa APCO) Sekarang regim pemusnah negara, perosak agama dan pengkhianat bangsa semakin gila! Regim Umno mendewakan sekutunya ...
Mahathir mungkin kelihatan begitu lantang bersuara menentang Zionis dan Barat tetapi sebenarnya mempunyai hubungan yang cukup baik dengan mereka sehingga sanggup menandatangani perjanjian ketenteraan sulit dengan Amerika pada 1984 – Bilateral Training and Consultation Agreement (BITAC) - yang membolehkan Amerika menjalankan latihan ketenteraan ... Abramoff mempunyai hubungan rapat dengan Bush dan juga golongan ekstrem di Israel.
... Melayu kemudiannya diusung dan dijunjung oleh Melayu Umno menjadi Perdana Menteri telah meminta bantu Israel / Yahudi / Zionist laknatullah untuk menekan dan mengkhianati agama Islam di negara kita, Malaysia.