Thursday, August 23, 2012

Tolong!! Jangan Biarkan Mahathir Mati Dalam Kehinaan

Kenyataan Tun Dr Mahathir Mohamad bahawa “lebih baik (memilih) syaitan yang anda kenali dari malaikat yang anda tidak kenal” membawa pengertian lebih baik mengundi “syaitan yang dikenali dalam BN” dari mengundi “Malaikat yang belum pasti dalam Pakatan Rakyat”.

Kenyataan Mahathir di dalam blognya itu membuktikan beliau sebenarnya akur dan mengakui perubahan sokongan rakyat pada PRU-13 yang akan menyebabkan Umno BN tumbang.

“Situasi inilah yang menggusarkan seorang bekas Perdana Menteri yang telah banyak melakukan pengkhianatan, pembohongan, rasuah dan salahguna kuasa, justeru terbitlah kenyataan berbaur ugutan dan cubaan menakutkan pengundi,”

Datuk Kamaruddin Jaafar, AJK PAS Pusat menyenaraikan 17 pengkhianatan Umno kepada orang-orang Melayu yang bermula semenjak zaman pemerintahan Mahathir lagi.
Memang dasar Umno, bani penipu dan pengkhianat bangsa! Mahathir khianati Anwar, tiada siasatan terhadap Mahathir. Rosmah dan suami dikaitkan dengan pembunuhan Altantuya, tiada siasat terhadap mereka berdua.
Ujarnya pada zaman Dr Mahathir, beliau telah menghapuskan imuniti raja-raja Melayu. sedangkan Institusi Raja Melayu adalah simbol ketuanan orang Melayu. Seterusnya, pengkhianatan Umno yang kedua, dengan ...
Jantan SIAL bernama Mahathir turut membela anjing dan diberi jawatan sebagai Ketua Polis Negara yang sanggup melakukan pengkhianatan seperti ini. Anwar Ibrahim dengan tangan bergari telah dibelasah oleh anjing ...
Puak UMCO ko tu duk jerit2 hangpa semua tu Pejuang Islam, juara Rakyat, 1Malaysia kena tertipu. engko semua PENGKHIANAT Agama, Bangsa dan Negara, ko tidak ko jelaskan kat sini, jangan duk kelentong dan tipu ...
Persekongkolan Mahathir, Umno dan Zionist ini adalah konspirasi pengkhianatan yang teramat bahaya terhadap bukan sahaja negara dan bangsa tetapi lebih utama adalah terhadap Agama Islam. Setiap tindakan yang ...
fidel castro said... w'salam the mind. selamat pulang ke KR. mungkin pintu hati TDM untuk bertaubat dah tertutup. kalau PR memerintah nanti akan saya pinta untuk dikhaskan tanah perkuburan untuk pengkhianat negara.
Please SHARE this article to Facebook. We count on your support to make this (http://on.fb.me/wMKHMQ ) Page, Blog (http://bit.ly/8TpQpX ) this (http://on.fb.me/RsrVao ) Group as a Special Media Project for M'sia 13th General Election.

Sila Share artikal ini ke Facebook. Kami hargai komen dan kerjasama kalian untuk menjadikan Page ini> (http://on.fb.me/wMKHMQ ) Blog ini> (http://bit.ly/8TpQpX ) dan Group ini>  (http://on.fb.me/RsrVao ) sebagai Projek Media Khas menjelang Pilihanraya umum ke13 nanti.