Friday, September 7, 2012

Nak sangat lawan... nah amik kau.. !!!

Trailer Pentas Bergerak Merdeka Rakyat
Entah mangkok hayun anak haram mana yang dengki sangat nak sabotaj program DSAI. Tidak cukup dengan tindakan bahalol mereka di Kelantan, datang pulak anak haram jantan sundal belaan syaitan mengacau di Mesjid. Syaitan dan Iblis ingat kami takut. Mereka khianati bas, Trailer Pentas Bergerak Merdeka Rakyat kami keluarkan! Amik kau!!! 
KEADILAN melancarkan siri kedua jelajah Merdeka Rakyat dan kali ini rombongan yang disertai Datuk Seri Anwar Ibrahim itu memulakan perjalanan ke Negeri Sembilan dengan diringi sebuah treler yang turut dilancarkan pagi tadi.
Perasmian yang diadakan di perkarangan Ibu Pejabat KEADILAN, di sini disempurnakan oleh Presiden, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail.
Siri Jelajah Merdeka Rakyat ke seluruh negara itu dimulakan 31 Ogos lalu selama dua bulan.
Pada siri pertama program itu, bas jelajah Merdeka Rakyat bersama konvoi bergerak dari ibu pejabat KEADILAN menyelusuri tiga negeri bermula di Pahang, Kelantan, Perak, Pulau Pinang, Perlis dan berakhir di Perlis.
Amaran kepada samseng Umno
Beliau juga mengecam tindakan samseng Umno yang merosakkan bas Merdeka Rakyat di Kelantan minggu lalu.
“Lebih baik anda buat bas sendiri dan jangan kacau bas kita. Saya harap bas dan treler ini akan selamat sepanjang program. Semoga peristiwa buruk itu tidak lagi berulang,” kata beliau.
Pada jelajah sulung hujung minggu lalu, cermin hadapan bas Merdeka Rakyat dipecahkan dan dibaling cat merah oleh samseng Umno ketika berhenti di Kota Bharu.
Tamat sidang media itu, bas terus bertolak untuk menjemput Anwar di KLIA dan berkonvoi ke Port Dickson, destinasi pertama untuk jelajah kali ini.
Selepas Negeri Sembilan, konvoi akan diteruskan ke Melaka dan Wilayah Persekutuan merupakan destinasi terakhir untuk siri kedua ini. SERANGAN KE ATAS BAS KEMPEN JELAJAH Merdeka Rakyat. 
Bas Jelajah Merdeka yang dipecahkan cermin dan disimbah cat merah oleh puak yang irihati terhadap kebangkitan rakyat menentang regim Umno BN
Rakyat Diingatkan TIDAK Menghadiri Himpunan Di Stadium Bukit Jalil Pada 31 Ogos 2012 · 
Trailer Pentas Bergerak Merdeka Rakyat
Trailer Pentas Bergerak Merdeka Rakyat
Trailer Pentas Bergerak Merdeka Rakyat
Trailer Pentas Bergerak Merdeka Rakyat