Wednesday, October 17, 2012

Ketua Polis Negara, samseng pun dia, haramjadah pun dia juga!

Musa hasan
Bila haramjadah diangkat jadi Ketua Polis Negara, maka samseng bermaharajalela.
Bila haramjadah diangkat jadi Ketua Polis Negara, maka persundalan riang ketawa.

Kalau Rahim Nor boleh belasah orang dalam lokap, apa salahnya Cina lahanat bergelar 'Along' membelasah orang awam?

Kalau Musa Hasan tarik balik samannya terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim, maka seakan jelas bahawa wujud konspirasi perbuatan khianat antara Polis Diraja Malaysia dan parti sundal bernama Umno!KUALA LUMPUR 17 Oktober: Penarikan saman oleh Tan Sri Musa Hassan terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim semalam sebagai cubaan bekas Ketua Polis Negara itu untuk membetulkan kesilapan lampaunya, kata Naib Presiden KEADILAN, Fuziah Salleh.
“Beliau mungkin dah sedar, apa yang dilakukannya sebelum ini adalah atas arahan politik, dan mengakui kenyataan Anwar selama ini benar, memang wujud konspirasi,” kata Ahli Parlimen Kuantan itu.
“Malah beliau pun mungkin tahu, dirinya sudah di hujung tanduk dan dalam keadaan sekarang apa pun boleh berlaku, jadi eloklah dia bertaubat,” katanya.
Pengerusi KEADILAN Terengganu, Azan Ismail pula menyifatkan penarikan saman tersebut menunjukkan ketakutan Musa untuk menghadapi perbicaraan.
“Kalau dia (Musa) teruskan, semua kebenaran akan terbongkar, dan dia mungkin kalah,” katanya.
“Alasan logik lain yang boleh kita fikirkan, barangkali dia sudah dapat ‘petunjuk’,” kata Ahli Parlimen Indera Mahkota itu lagi.
Dapatkan Buku "Setan, Syaitan Sultan" karya S.H. Alattas di sini.
 setan syaitan sultan syed hussein alattas