Yang Amat Berhormat Mohamed Azmin Ali. Menteri Besar Selangor

Sunday, November 25, 2012

Najib, Semah, mai sini sat.. dengar rakyat nak cakap ni

Himpunan Barisan 1Malaysia - di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC)
Inilah makcik-makcik yang diangkut dengan bas dari hutan belukar
dan dipaksa dengar temberang Najib, laki si Semah kat PWTC.
"Kita sudah ada yang baik di sini... 'why fix when it is not broken' (kenapa nak betulkan jika tidak ada yang salah)," kata Datuk Seri Najib Razak kepada kira-kira 2,000 orang di perhimpunan NGO yang ditaja oleh kerajaan - Himpunan Barisan 1Malaysia - di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) hari ini.

Hello Encik Mohd Najib bin Abdul Razak, hang bawak bini hang, si Rosmah tu mai sini.. kededua, hang dengan bini hang.. mai dengar apa Kerajaan Rakyat nak cakap.

Hang cakap "why fix when it is not broken' (kenapa nak betulkan jika tidak ada yang salah)," 

Kerajaan Rakyat cakap... bukan broken lagi.. tapi dah jahanam! Keretapi Tanah Melayu dah jahaman. Politik Melayu dah jahanam. Tanah rizeb Melayu dah jahanam. Sekolah Melayu dah jahanam. Ekonomi Melayu dah jahanam. Semua tu jahanam dah jahanam sebab hang, Najib.. sebab bini hang, si Rosmah Mansor tu.. sebab kuncu-kuncu hang dalam Umno BN.. sebab kroni-kroni hang..!


55 tahun Umno BN dok jahanamkan segala harta benda khazanah dan pusaka Melayu. Pilihan raya umum ke13, giliran rakyat pulak nak jahanamkan Umno BN.

Cukup.. cukup sudah.. !!
Foto lucah Mashitah Ibrahim 

Ini kali lah.. !!