Tuesday, November 20, 2012

Persamaan Regime Zionist Yahudi dan Rejim Zionist Umno Barisan Nasional


Peristiwa memali 1985
Regime Iblis Zionist Yahudi menceroboh Tebing Gaza, menyiksa dan membunuh ribuan rakyat Palestine yang tidak berdosa.
Rejim Syaitan Umno Barisan Nasional menceroboh wilayah Pakatan Rakyat, menyiksa, menipu dan membunuh rakyat tanpa belas kasihan. 
KUALA LUMPUR 19 November: Kementerian Pengangkutan hanya ada tujuh hari sahaja lagi untuk menanggalkan dua kamera Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES) yang dipasang secara haram di Selangor, sejak perintah itu dikuatkuasakan kerajaan negeri Isnin lalu.

kamera Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES)
Pengerusi Jawatankuasa Tetap Kerajaan Tempatan, Kajian dan Penyelidikan, Ronnie Liu berkata, jika kamera tersebut gagal diturunkan sehingga tempoh yang ditetapkan berakhir pada 25 November ini, kerajaan negeri akan mengarahkan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk robohkannya.
Menurutnya, dua kamera tersebut di Kajang yang dipasang di kilometer 6.6 Lebuhraya Lembah Klang Selatan (SKVE) dan di kilometer 301.6 menuju ke utara di Lebuhraya Utara-Selatan tidak mendapat kebenaran daripada PBT.
Justeru, beliau bertegas akan mengarahkan Majlis Perbandaran Kajang (MPKj) untuk merobohkan kamera tersebut sekiranya kontraktor berkenaan gagal berbuat demikian.
“Kalau tak roboh, kita akan minta MPKj buat surat untuk roboh dalam 14 hari. Kalau (dalam tempoh itu) tak roboh (kamera), kita akan robohkan. Kita patuhi undang-undang,” kata Ronnie.
Kerajaan Selangor menetapkan 14 hari kepada Kementerian Pengangkutan, bermula 12 November dan tempoh itu berbaki tujuh hari lagi dari sekarang.
JANJI UMNO BN, JANJI DIMUNGKIRI
UMNO PENGKHIANAT, UMNO PENIPU