Friday, November 23, 2012

Umno (Baru) berjaya mentransformasikan Datuk Mohd Isa Abu Kasim menjadi Jantan Jalang

Jantan Jalang Datuk Mohd Isa Abu Kasim seksis dan lucah
Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu atau Umno (Baru) telah berjaya melepasi sasarannya untuk melahirkan pendebat-pendebat haram jadah yang bergaya seksis dan lucah. Suatu ketika, menteri besar parti sundal itu berjaya menggayakan dikhalayak ramai pertemuan seksis dan lucah antara lancau Adnan Yaakob dan cibai isterinya. 

Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu atau Umno (Baru) juga telah berjaya mentransformasikan seorang ustadzah menjadi pelacur murahan.

Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu atau Umno (Baru) juga telah berjaya merobah tradisi dan amalan hidup manusia sejagat daripada berijabkabul terlebih dahulu kepada bersetubuh dahulu kemudian baru bernikah

Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu atau Umno (Baru) dalam edisi terbarunya di Selangor cuba mengatasi keseksian dan kelucahan lancau Adnan Yaakob, tetapi gagal walaupun tersengehnya Datuk Mohd Isa Abu Kasim sudah cukup untuk menampakkan cipap tersentel dimulutnya
ADUN Umno didakwa hambur kenyataan seksis pada Eli

Seorang wakil rakyat pembangkang Datuk Mohd Isa Abu Kasim mencetus ketegangan di persidangan DUN Selangor hari ini apabila beliau didakwa menghamburkan kenyataan seksis terhadap anggota exco Elizabeth Wong.

Mohd Isa dalam perbahasan itu antara lainnya berkata beliau gembira kerana exco berkenaan terus menjaga kawasan rizab hutan untuk menghalang pencerobohan.

"...(Tapi) jangan sampai lupa jaga hutan diri you sendiri," katanya lagi.

Beliau sebelum itu mencabar Elizabeth supaya mengemukakan saman terhadap akhbar The Star berhubung laporan mengenai dakwaan pencerobohan ke atas kawasan rizab hutan Taman Templer.

Wong ketika menyambung ucapannya selepas itu menyifatkan kenyataan Isa itu sebagai cubaan untuk bertindak "nakal-nakal" terhadapnya.

"Tak apalah. Ini adalah perangai Umno-BN. Kita sudah sedar, tak payah jawablah.

"Anda dan saya tahu. Tak apa, nak hina wanita, hinalah. Ini Umno-BN," kata Wong.

Dalam satu sidang media selepas itu, Wong berkata golongan wanita perlu menolak wakil rakyat BN atas sikap yang ditunjukkan oleh Mohd Isa.

Isu berkenaan turut dibangkitkan exco hal ehwal wanita Rodziah Ismail dalam perbahasannya selepas itu, dengan menyifatkan kenyataan Mohd Isa sebagai "seksis dan lucah" dan menggesa Isa dirujuk ke jawatankuasa hak dan keistimewaan Dewan.