Wednesday, March 20, 2013

BR1M: Beri Rasuah 1 Malaysia. Najib Menipu Rakyat Lagi


Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) BR1M: Beri Rasuah 1 Malaysia
KUALA LUMPUR 19 Mac -  Datuk Seri Najib Tun Razak anggap duit kerajaan seperti duit mak bapak dia punya! Bila Umno BN dah nak lupus, dibenci oleh rakyat terbanyak, dengan sesuka hati dia, dia merasuah rakyat tanpa membuat pertimbangan ekonomi berimbang. 

Cara Najib menguruskan wang rakyat dan perbendaharaan negara dalam keadaan parti keparatnya yang hampir pupus jelas membuktikan Najib Razak dalam keadaan seumpama 'cacing kepanasan'. Perkiraan Najib sekarang ini bukan lagi kesejahteraan dan masa depan rakyat, sebaliknya semata-mata berniat untuk menipu rakyat melalui lanjutan program Beri Rasuah 1 Malaysia (BR1M). 

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan bahawa Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) akan diteruskan dan dijadikan sebagai inisiatif tahunan.

"Sehubungan dengan itu, tuan-tuan dan puan-puan, sukacita saya mengumumkan kerajaan akan menjadikan dan meneruskan BR1M sebagai inisiatif tahunan," katanya ketika membentangkan Laporan Tahunan Program Transformasi Negara (GTP) di Auditorium Perdana, Angkasapuri yang disiarkan secara langsung di sini malam ini.

Najib berkata justeru, beliau menyeru seluruh rakyat Malaysia supaya memilih kerajaan yang transformatif dan janganlah memilih kerajaan yang memusnah serta meruntuhkan masa depan rakyat. - BERNAMA
Adakah Melayu Akan Hilang Kuasa Tanpa UMNO?
umno pengkhianat