Wednesday, September 18, 2013

DIA PENGKHIANAT: Apa logiknya, di mana relevannya Abdul Razak Hussien disemadikan di Makam Pahlawan?

DIA PENGKHIANAT
Apa logiknya, di mana relevannya;
 Abdul Razak Hussien disemadikan di Makam Pahlawan?
"TUN ABDUL RAZAK (BERCERMIN MATA) KETIKA MEMASUKI LATIHAN TENTERA JEPUN (GAMBAR MUZIUM NEGARA)" - (mukasurat 327, Biography of Tan Sri Samad Idris)

Tercatat dalam lipatan sejarah, Jepun pernah menyerang Malaya dan menjajah Tanah Melayu. Sejarah juga membukti, tempoh penjajahan Jepun, ramai rakyat Malaya ketika itu hidup dalam kepayahan akibat penindasan pentadbiran Jepun. Justeru, dicatatsejarahkan sesiapa yang bersekongkol dengan pentadbiran Jepun semasa pemerintahannya di Tanah Melayu ketika itu sebagai pengkhianat kepada agama, bangsa dan negara. 

Gambar di atas yang tersimpan di muzium negara membuktikan betapa pengkhianatan nyata oleh bapa Datuk Seri Najib Razak terhadap Tanah Melayu kerna penglibatannya secara langsung dalam latihan ketenteraan Jepun.

Ketika rakyat Tanah Melayu susah dan menderita akibat penaklukan Jepun dan disaat rakyat marhean dan para komunis berjuang menggadai nyawa untuk membebaskan Tanah Melayu daripada penjajahan tentera Jepun, pemuda bernama Abdul Razak bin Hussien, bapa kepada Najib bin Razak, dengan bangganya bersekongkol dengan tentera Jepun mengkhianati hasrat rakyat untuk memerdekakan Tanah Melayu. 

Sedarlah wahai anak bangsa Malaysia tercinta, jasad Abdul Razak bin Hussien yang telah disemadikan di Makam Pahlawan bersebelahan Masjid Negara sebenarnya seorang yang pernah menjadi pengkhianat negara lantaran persekongkolannya dalam latihan tentera Jepun sewaktu Jepun menjajah Tanah Melayu..Demi masa depan Agama, bangsa dan negara

(Tun Abdul Razak when he is receiving japan military training during World War 2)

The Hidden Truth: When Chin Ping and the rakyat miskin is busy fighting the Japanese during World War 2, (WW2) to protect our Tanah Melayu, our former Prime Minister Tun Abdul Razak is receiving his special training with the Japanese ARMY !!! As Malaysian is our duty to share the true historical fact out !!.

"TUN ABDUL RAZAK (BERCERMIN MATA) KETIKA MEMASUKI LATIHAN TENTERA JEPUN (GAMBAR MUZIUM NEGARA)" - (mukasurat 327, Biography of Tan Sri Samad Idris)

Kalau Chin Ping yang berjuang menentang Jepun untuk membebaskan negara daripada penjajahan dianggap sebagai pengkhainat, apakah gilanya sejarah negara bila menganggap Abdul Razak Hussein yang jelas bersama tentera penjajah sebagai pahlawan?

Sekiranya abu mayat mendiang Chin Ping dilarang dibawa masuk ke negara ini, maka, apa logiknya dan di mana relevannya jenazah Abdul Razak Hussien disemadikan di Makam Pahlawan?