Sunday, April 20, 2014

Timbalan Presiden KeADILan: Antara Khalid Ibrahim, Saifuddin dan Azmin


SOKONG DAN TIDAK SOKONG
KHALID IBARHIM:
SOKONG: Saya sokong Khalid kerana di bawah pentadbirannya Selangor lebih baik berbanding zaman Umno/BN.

TIDAK SOKONG: Saya tidak sokong kerana Khalid selalu membelakangkan keputusan parti untuk menjadikan Selangor lebih hebat daripada sedia ada agar terlepas kongkongan kroni Umno. Khalid berdegil sehingga kini. Tiada tanda mahu berubah. 

Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim contoh pemimpin berintegriti tinggi

Kekalkan Tan Sri Khalid Ibrahim Sebagai MB Selangor

Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim contoh pemimpin berintegriti tinggi

Nurani seorang insan kamil, Mohd Khalid Ibrahim


SAIFUDDIN NASUTION:
SOKONG: Saya sokong Saifuddin kerana pidatonya, hujahnya, faktanya boleh memikat rakyat.

TIDAK SOKONG: Saya tidak sokong Saifuddin kerana beliau gagal sebagai wakil rakyat selama ini, tidak berjiwa rakyat. Pidatonya retorik tidak diterjemahkan ke akar umbi. Bukan pentadbir berjiwa rakyat yang baik ...

AZMIN ALI:
SOKONG: Saya sokong Azmin kerana tegas, komitmen, tanggungjawab dan semangat juangnya kepada parti begitu tinggi. Susah senang bersama parti.

TIDAK SOKONG: Saya tidak sokong kerana bersama rakan PR, Azmin gagal membantu Presiden / Ketua Umum untuk memuktamadkan kerusi dan calon pilihanraya PKR sehingga saat-saat akhir.Nota:
Kalau hendak lihat Selangor terus maju dan makmur dan PKR terus menjadi parti yang bersih daripada najis rasuah dan penyalahgunaan kuasa, pilihlah Tan Sri Khalid Ibrahim. Kejujuran, kebijaksanaan dan ketelusan Tan Sri Khalid telah terbukti dengan membangun dan memakmurkan negeri Selangor sepanjang dua penggal pentadbirannya.