Thursday, February 12, 2015

Doaku buat Zahid Hamidi dan Umno BN

Doaku buat Zahid Hamidi dan Umno BN

Tak apalah Zahid, kamu dan kuncu-kuncu kamu dalam Umno BN.. hinalah, seksalah, aibkanlah, khianatilah sesuka dan semau mu. Zahid, kamu bersama aparat Umno BN hari ini mendabik dada kerna kamu masih dipinjamkan kuasa buat sementara. Kamu alpa dan lalai, adanya kuasa yang mengatasi kuasa kamu.

Zahid Hamidi, doaku.. suatu masa nanti.. dengan izin Allah SWT, kamu dan seluruh keluargamu ditimpa bala malapetaka maha dahsyat sebagai jalan keinsafan dan cermin kehidupan di atas segala penganiayaan, fitnah serta pengkhianatan yang telah kamu lakukan. Aameen Ya Rabbal 'ala meen.
- Kerajaan Rakyat.

Tiada layanan istimewa untuk Anwar di penjara.

Tiada layanan istimewa untuk  Datuk Seri Anwar ibrahim di Penjara Sungai Buloh, Selangor selepas Mahkamah Persekutuan menjatuhkan hukuman lima tahun ke atasnya pada Isnin.

Menteri Dalam Negeri,Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi menegaskan anwar akan menjalani hukuman dan kehidupan yang sama seperti banduan lain di penjara tersebut.Menurut Ahmad Zahid, Jabatan Penjara tidak akan menyediakan kemudahan istimewa kepada ahli politik veteran berusia 67 tahun tersebut sepanjang menjalani hukuman penjara selama lima tahun di Penjara Sungai Buloh.

Ini kerana jelas beliau, Jabatan Penjara menegaskan akan melayan semua banduan secara saksama seperti mana peruntukan undang-undang.